NASLOVNICA / Novosti / Promocija zbirke poezije Marijane Kralj

Promocija zbirke poezije Marijane Kralj

Autor:

18. lipnja 2018.

U petak, 15. lipnja 2018., U Gradskoj je knjižnici Đurđevac pred brojnom publikom održana promocija druge zbirke poezije učiteljice razredne nastave u našoj školi Marijane Kralj pod nazivom U početku bijaše ljubav.

O zbirci ljubavne poezije pod nazivom U početku bijaše ljubav govorila je prof. Anica Šabarić koja je napisala pogovor ovoj zbirci i istaknula kako je Marijanina poezija odraz njene osobnosti, duhovnosti i samozatajnosti. Istaknula je kako je autorica neobičnim pjesničkim slikama, različitim motivima te ponekad i neuobičajenim poretkom riječi izrekla svoj, posebni, doživljaj nečega tako općepoznatoga kao što je ljubav. Za glazbeni dio večeri pobrinulo se Pjevačko društvo Ferdinand, iz autoričinog rodnog mjesta Ferdinandovac. Nakon zbirke kratkih priča Zrnce života, objavljene 2016. , autorica se publici predstavlja zbirkom ljubavne poezije, za koju vjerujemo da će izazvati zanimanje brojnih ljubitelja poezije.

Ostale obavijesti

27. ožujka 2023.

“Ljubičasti dan”-fotogalerija

Tijekom današnjeg dana učenici naše škole zajedno s učiteljima prigodno su obilježili “Ljubičasti dan” -dan podrške osobama oboljelih od epilepsije. […]

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content