NASLOVNICA / Novosti / Proljetno uređenje školskog dvorišta Područne škole Budrovac

Proljetno uređenje školskog dvorišta Područne škole Budrovac

Autor:

01. travnja 2019.

Dolaskom proljeća i sunčanih dana, roditelji učenika Područne škole Budrovac i njihova učiteljica Olga Lazar, započeli su s uređenjem svog školskog dvorišta.

Budući da im je prošlog ljeta postavljena lijepa i nova ograda oko cijelog dvorišta i škole, poželjeli su urediti i samo dvorište kako bi učenici imali mjesto za igru, ali i učenje u prirodi. Akcije uređenja provedene su 16. i 30. ožujka 2019. tijekom kojih su napravljeni cvjetnjaci te je posađeno ukrasno grmlje, cvijeće i drveće (dvije lipe, javor i bor). Vrijedno bilje donirao je gospodin Pero Vidović, direktor tvrtke Ambijenti d.o.o. iz Čakovca na čemu mu se od srca zahvaljujemo.  

Sada učenici imaju zanimljivo, korisno i poučno mjesto u svom dvorištu koje će im služiti za boravak tijekom njihova slobodnog i nastavnog vremena, a preuzet će i dio brige o biljkama. Osim što će uživati u mirisnom i cvjetnom okruženju, moći će se zasladiti i plodovima voćaka koje su zajedno zasadili prijašnjih godina.

Akcije uređenja će se nastaviti i o njima ćemo još pisati. Roditelji učenika spomenute škole, još jednom su pokazali da slogom, zajedništvom i radom mogu doprinijeti ljepšem, zadovoljnijem i kvalitetnijem boravku njihove djece u školi. Hvala im na tome.

Učiteljica Olga Lazar

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content