NASLOVNICA / Novosti / Proljetno uređenje školskog dvorišta Područne škole Budrovac

Proljetno uređenje školskog dvorišta Područne škole Budrovac

Autor:

01. travnja 2019.

Dolaskom proljeća i sunčanih dana, roditelji učenika Područne škole Budrovac i njihova učiteljica Olga Lazar, započeli su s uređenjem svog školskog dvorišta.

Budući da im je prošlog ljeta postavljena lijepa i nova ograda oko cijelog dvorišta i škole, poželjeli su urediti i samo dvorište kako bi učenici imali mjesto za igru, ali i učenje u prirodi. Akcije uređenja provedene su 16. i 30. ožujka 2019. tijekom kojih su napravljeni cvjetnjaci te je posađeno ukrasno grmlje, cvijeće i drveće (dvije lipe, javor i bor). Vrijedno bilje donirao je gospodin Pero Vidović, direktor tvrtke Ambijenti d.o.o. iz Čakovca na čemu mu se od srca zahvaljujemo.  

Sada učenici imaju zanimljivo, korisno i poučno mjesto u svom dvorištu koje će im služiti za boravak tijekom njihova slobodnog i nastavnog vremena, a preuzet će i dio brige o biljkama. Osim što će uživati u mirisnom i cvjetnom okruženju, moći će se zasladiti i plodovima voćaka koje su zajedno zasadili prijašnjih godina.

Akcije uređenja će se nastaviti i o njima ćemo još pisati. Roditelji učenika spomenute škole, još jednom su pokazali da slogom, zajedništvom i radom mogu doprinijeti ljepšem, zadovoljnijem i kvalitetnijem boravku njihove djece u školi. Hvala im na tome.

Učiteljica Olga Lazar

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content