NASLOVNICA / Produženi boravak / Proljeće nam se vratilo!

Proljeće nam se vratilo!

Autor: Klara Kuštro

30. travnja 2022.

Stiglo je proljeće, a s proljećem i razne aktivnosti u produženom boravku. Dobrodošlicu proljeću, učenici su poželjeli crtajući i slikajući proljetnu livadu. Izradom šarenih papirnatih zumbula, učenici su majkama poželjeli sretan Dan žena.

Ubrzo je uslijedilo i obilježavanje Dana očeva. Izradom privjeska, crtanjem portreta i pisanjem opisa o ocu, učenici su čestitali očevima njihov dan. Igrom tišine učenici su ponovili o biljnom i životinjskom svijetu u proljeće. Pripreme za Uskrs u boravku su uvijek vesele.

Ove godine boravkaši su izrađivali zečiće koje su vješali na grane. Osim zečića izrađivali su pisanice i čestitke za roditelje. Zajedno s učenicima prvog razreda učenici su ukrasili vrata. Boravkaši svakodnevno borave na svježem zraku, a osim u igri, lijepo smo vrijeme iskoristili za posjet izložbi Otpadoidi. Učenici su bili oduševljeni izloženim instalacijama i s velikim interesom su promatrali i opisivali dijelove postavljenih instalacija.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2022.

Zaplovimo u ljeto

Učenicima produženog boravka, mjesec svibanj i lipanj, bili su ispunjeni raznim aktivnostima. U svibnju su učenici obilježili Majčin dan tako […]

20. lipnja 2022.

Proljeće s 3. i 4. razredima

Proljeće u produženom boravku 3. i 4. razreda proteklo je u znaku raznih projekata i aktivnosti uz koje su se […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content