NASLOVNICA / Produženi boravak / Proljeće nam se vratilo!

Proljeće nam se vratilo!

Autor: Klara Kuštro

30. travnja 2022.

Stiglo je proljeće, a s proljećem i razne aktivnosti u produženom boravku. Dobrodošlicu proljeću, učenici su poželjeli crtajući i slikajući proljetnu livadu. Izradom šarenih papirnatih zumbula, učenici su majkama poželjeli sretan Dan žena.

Ubrzo je uslijedilo i obilježavanje Dana očeva. Izradom privjeska, crtanjem portreta i pisanjem opisa o ocu, učenici su čestitali očevima njihov dan. Igrom tišine učenici su ponovili o biljnom i životinjskom svijetu u proljeće. Pripreme za Uskrs u boravku su uvijek vesele.

Ove godine boravkaši su izrađivali zečiće koje su vješali na grane. Osim zečića izrađivali su pisanice i čestitke za roditelje. Zajedno s učenicima prvog razreda učenici su ukrasili vrata. Boravkaši svakodnevno borave na svježem zraku, a osim u igri, lijepo smo vrijeme iskoristili za posjet izložbi Otpadoidi. Učenici su bili oduševljeni izloženim instalacijama i s velikim interesom su promatrali i opisivali dijelove postavljenih instalacija.

Ostale obavijesti

07. lipnja 2024.

Posjet učenica Srednje strukovne škole Đurđevac produženom boravku 3. razreda

Dana 6.6.2024., učenice Srednje strukovne škole Đurđevac, smjera frizerke, zajedno s njihovom nastavnicom Anicom Čorba, posjetile su produženi boravak trećeg […]

26. ožujka 2024.

Uskrsna radionica u Udruzi Mali princ

Učenici produženog boravka četvrtih razreda posjetili su članove Udruge Mali princ. Posjet je bio osmišljen kao radionica povodom nadolazećeg blagdana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content