NASLOVNICA / Novosti / Projekt ŠAFRAN

Projekt ŠAFRAN

Autor: Nikola Vuković

08. studenoga 2012.

Danas, 8.studenoga 2012.godine započeli smo s aktivnim sudjelovanjem u projektu ŠAFRAN.

U neposrednoj blizini naše sportske dvorane danas je dvanaestero učenika ; predstavnika 6b, 7a i 8a razreda posadilo 200 lukovica žutog šafrana. Dio je to programa koji se odnosi na proučavanje Holokausta te odgoj i obrazovanje za mir i demokraciju. Koordinator projekta je pedagog škole. Tijekom ove školske godine učenici će razgovarati i kroz niz praktičnih radionica proučavati tematiku Holokausta. Cilj je učenje i poučavanje o miru i demokraciji.

Svi učenici naše škole 15. i 16. studenoga ove godine radit će na području odgoja i obrazovanja za mir i slobodu. U četvrtak, 15.studenoga prisjetit ćemo se na tragediju Vukovara, a učenici će učiti o slobodi i miru. Povorka svjetla i tišine krenut će u 17.00 sati od naše škole do Trga mladosti.

U petak, 16.studenoga cijeli dan će nastava imati karakter poučavanja o toleranciji. Naime, taj dan se obilježava Dan tolerancije.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content