NASLOVNICA / Novosti / Projekt Prehrana

Projekt Prehrana

Autor: Senka Pavešić

23. studenoga 2014.

Učenike 2.a i 2.b razreda, 21. studenoga 2014., posjetila je Antonija Sulimanec Grgec, magistra nutricionizma. Predavanje je  bilo vezano uz realizaciju projekta PREHRANA.     

Cilj posjete bio je upoznati učenike kako uz pravilnu prehranu i tjelesnu aktivnost  mogu sačuvati svoje zdravlje.

                                             

Nutricionistica je učenicima na pristupačan način objasnila ulogu i doprinos hrane u očuvanju zdravlja. Učenici su uz zanimljive igre i zadatke naučili koliko raznovrsni i česti moraju biti  obroci te kako neke vrste namirnica mogu narušiti zdravlje ako se konzumiraju u prevelikoj mjeri. Na kraju predavanja učenici su u grupama morali osmisliti svoj zdravi tanjur na kojem su bile pravilno raspoređene žitarice, bjelančevine, voće, povrće i mliječni proizvodi. 

              

Zahvaljujemo  Antoniji Sulimanec Grgec, djelatnici Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada u Zagrebu, na poučnom predavanju.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content