NASLOVNICA / Novosti / Projekt Osiguravanja pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju

Projekt Osiguravanja pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju

Autor:

26. lipnja 2017.

Završetkom školske godine, kraju se približava i projekt „Osiguravanje pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana Đurđevac“. Projektom se doprinijelo podizanju svijesti javnosti o problemima s kojima se djeca s teškoćama u razvoju svakodnevno susreću i važnost njihovog uključivanja u zajednicu.

Grad Đurđevac, kao korisnik projekta, i Osnovna škola Grgura Karlovčana, kao partner, provode projekt „Osiguravanje pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u OŠ Grgura Karlovčana, Đurđevac“ koji je sufinanciran od strane Europske unije iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 276.977,85 kuna, od kojih Europska unija sufinancira 92%, odnosno 254.819,62 kune, a razliku od 22.158,23 kune osigurava Grad Đurđevac iz proračunskih sredstava.

Provedba projekta započela je 19. kolovoza 2016. godine, a planirani završetak bit će 18. kolovoza 2017. godine.

Projektom je zaposleno pet pomoćnika u nastavi za pet učenika s teškoćama u razvoju radi ostvarivanja boljih obrazovnih rezultata te osiguravanja preduvjeta za socijalizaciju i uključenost djece s teškoćama u razvoju u zajednicu.

Priloženi dokumenti:
329_Brosura-pomocnici_u_nastavi.pdf

Ostale obavijesti

08. prosinca 2022.

Učenici 8.d razreda osvojili posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarac

Učenici 8. d razreda osvojili su besplatan posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarca u Pleternici. Rezultat je to prijave na Javni […]

07. prosinca 2022.

Školski medni dan

„Slatko, slađe, najslađe – MED.“ Učenici prvog razreda Osnovne škole Đurđevac obilježili su Školski medni dan koji se svake godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content