NASLOVNICA / Novosti / Projekt "Nisi sam"

Projekt “Nisi sam”

Autor:

26. siječnja 2013.

Nastavlja se projekt “Nisi sam”- stop nasilju među djecom i mladima edukacijama policijskih službenika u 4. i 5. razredima.

Edukaciju su održali policijski službenici Ureda načelnika Policijske uprave te Policijske postaje Đurđevac.

Prvi dio predavanja odnosio se na nasilje među djecom i mladima, odnosno vršnjačko nasilje. Učenicima su prikazani video materijali na temu vršnjačkog nasilja. 

U drugom dijelu s učenicima se razgovaralo o Internetu, opasnostima i prednostima pri korištenju društvenih mreža, o osobnim podatcima i mogućnostima zlouporabe.

Govorilo se o zaštiti kroz sigurnosne postavke i lozinke na društvenim mrežama te su im službenici dali savjete da ne prihvaćaju zahtjeve za prijateljstvom od nepoznatih osoba.

Učenicima je prikazan video uradak koji upućuje na ovisnost o igranju video igara putem modernih elektroničkih tehnologija i savjeti da svoje slobodno vrijeme provedu više u igri, na svježem zraku, a manje za računalom.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content