NASLOVNICA / Novosti / Projekt "Nisi sam"

Projekt “Nisi sam”

Autor:

26. siječnja 2013.

Nastavlja se projekt “Nisi sam”- stop nasilju među djecom i mladima edukacijama policijskih službenika u 4. i 5. razredima.

Edukaciju su održali policijski službenici Ureda načelnika Policijske uprave te Policijske postaje Đurđevac.

Prvi dio predavanja odnosio se na nasilje među djecom i mladima, odnosno vršnjačko nasilje. Učenicima su prikazani video materijali na temu vršnjačkog nasilja. 

U drugom dijelu s učenicima se razgovaralo o Internetu, opasnostima i prednostima pri korištenju društvenih mreža, o osobnim podatcima i mogućnostima zlouporabe.

Govorilo se o zaštiti kroz sigurnosne postavke i lozinke na društvenim mrežama te su im službenici dali savjete da ne prihvaćaju zahtjeve za prijateljstvom od nepoznatih osoba.

Učenicima je prikazan video uradak koji upućuje na ovisnost o igranju video igara putem modernih elektroničkih tehnologija i savjeti da svoje slobodno vrijeme provedu više u igri, na svježem zraku, a manje za računalom.

Ostale obavijesti

06. listopada 2022.

Grad Đurđevac razveselio učenike predstavom povodom obilježavanja Dječjeg tjedna

U obilježavanje Dječjeg tjedna uključio se i Grad Đurđevac tako da je za sve učenike razredne nastave organizirao predstavu Stepenicama […]

05. listopada 2022.

Učitelj Nikola Mihočka dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content