NASLOVNICA / Novosti / Projekt "Nisi sam"

Projekt “Nisi sam”

Autor:

26. siječnja 2013.

Nastavlja se projekt “Nisi sam”- stop nasilju među djecom i mladima edukacijama policijskih službenika u 4. i 5. razredima.

Edukaciju su održali policijski službenici Ureda načelnika Policijske uprave te Policijske postaje Đurđevac.

Prvi dio predavanja odnosio se na nasilje među djecom i mladima, odnosno vršnjačko nasilje. Učenicima su prikazani video materijali na temu vršnjačkog nasilja. 

U drugom dijelu s učenicima se razgovaralo o Internetu, opasnostima i prednostima pri korištenju društvenih mreža, o osobnim podatcima i mogućnostima zlouporabe.

Govorilo se o zaštiti kroz sigurnosne postavke i lozinke na društvenim mrežama te su im službenici dali savjete da ne prihvaćaju zahtjeve za prijateljstvom od nepoznatih osoba.

Učenicima je prikazan video uradak koji upućuje na ovisnost o igranju video igara putem modernih elektroničkih tehnologija i savjeti da svoje slobodno vrijeme provedu više u igri, na svježem zraku, a manje za računalom.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content