NASLOVNICA / Novosti / Projekt "Lijepom našom"

Projekt “Lijepom našom”

Autor:

10. listopada 2012.

Učenici koji polaze dodatnu nastavu iz geografije odlučili su pokrenuti projekt "Lijepom našom"!

Nakon prošlogodišnjeg uspješno provedenog projekta "EU u školi" polaznici DOD-a iz geografije i ove školske godine odlučili su provesti sličan projekt.

Više o samom projektu možete pročitati u nastavku ove vijesti.

Dragi učenici, učitelji i ostali posjetitelji naših web stranica i ove školske godine želimo s vama surađivati i provoditi nove projekte.

Zamislili smo da kroz ovu školsku  godinu Republiku Hrvatsku  predstavimo  vama a i svima onima koji budu pratili naš rad. Pošto RH sljedeće godine postaje članica EU-a cilj nam je pokazati što Hrvatska donosi Europi svojim pristupanjem. Nizom aktivnosti kroz ovaj projekt želimo uključiti što veći broj sudionika, prije svega učenika naše škole da na razne načine sudjeluju u provođenju ovog projekta čiji su glavni nositelji učenici Dodatne nastave iz Geografije i predmetna učiteljica. 

Zato pozivamo sve zainteresirane da se uključe u ovaj projekt. Veselimo se zajedničkoj suradnji učenika, učitelja i vanjskih suradnika.

polaznici DOD-a iz Geografije i učiteljica Marica Vinković

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content