NASLOVNICA / Novosti / Projekt Gifted HUHR započeo s provedbom

Projekt Gifted HUHR započeo s provedbom

Autor: Marija Sladoljev

10. srpnja 2020.

U našoj školi je od 15. lipnja 2020. službeno započeo s provođenjem projekt koji će poboljšati kvalitetu rada s darovitim učenicima. 

Projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim „GiftedHUHR“ provodimo u suradnji s partnerima – Osnovnom školom Ljudevita Modeca iz Križevaca i Javnim obrazovnim centrom Zalaegerszeg iz Mađarske. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020, a predviđeno trajanje je  16 mjeseci.

U srijedu, 8. srpnja 2020. održana je početna konferencija projekta u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima. To je bila prilika da se projektni partneri međusobno upoznaju, predstave svoje škole te razrade aktivnosti koje će se provoditi na projektu. Projektom će biti obuhvaćeni naši budući trećaši koji će imati prilike sudjelovati u izvannastavnom obogaćenom programu te edukativnim susretima s učenicima polaznicima škola partnera. Članovi projektnog tima će sudjelovati u edukacijama, a škola će se opremiti didaktičkim materijalima te informacijskom i komunikacijskom tehnologijom potrebnom za kvalitetnu provedbu aktivnosti.

Projekt se provodi uz podršku našeg osnivača, Grada Đurđevca.

Ostale obavijesti

01. prosinca 2021.

Šahisti osvojili 2. mjesto na županijskom prvenstvu!

U utorak, 30. studenog 2021. godine, u Svetom Ivanu Žabnu je održano Županijsko prvenstvo osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije u šahu. […]

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content