NASLOVNICA / Novosti / Projekt Gifted HUHR započeo s provedbom

Projekt Gifted HUHR započeo s provedbom

Autor: Marija Sladoljev

10. srpnja 2020.

U našoj školi je od 15. lipnja 2020. službeno započeo s provođenjem projekt koji će poboljšati kvalitetu rada s darovitim učenicima. 

Projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim „GiftedHUHR“ provodimo u suradnji s partnerima – Osnovnom školom Ljudevita Modeca iz Križevaca i Javnim obrazovnim centrom Zalaegerszeg iz Mađarske. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020, a predviđeno trajanje je  16 mjeseci.

U srijedu, 8. srpnja 2020. održana je početna konferencija projekta u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima. To je bila prilika da se projektni partneri međusobno upoznaju, predstave svoje škole te razrade aktivnosti koje će se provoditi na projektu. Projektom će biti obuhvaćeni naši budući trećaši koji će imati prilike sudjelovati u izvannastavnom obogaćenom programu te edukativnim susretima s učenicima polaznicima škola partnera. Članovi projektnog tima će sudjelovati u edukacijama, a škola će se opremiti didaktičkim materijalima te informacijskom i komunikacijskom tehnologijom potrebnom za kvalitetnu provedbu aktivnosti.

Projekt se provodi uz podršku našeg osnivača, Grada Đurđevca.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content