NASLOVNICA / Novosti / Produženi boravak želi svima sretan i blagoslovljen Uskrs

Produženi boravak želi svima sretan i blagoslovljen Uskrs

Autor: Monika Rupčić

18. travnja 2019.

Učenici produženog boravka provodio je razne aktivnosti kako bi obilježio važne nadolazeće dane i uskršnje blagdane koji su pred njima. U svojim jezičnim i matematičkim aktivnostima obilježili su Dan planeta Zemlje, kao i Dan grada s obzirom da se ovi važni dani obilježavaju na datume pod proljetnim odmorom učenika – 22. i 23. travnja.

Likovne trenutke ostvarili su izradom uskršnjeg simbola – pileta te izradom čestitke za svoje najmilije, ali i izradom proljetnih motiva tulipana i leptira origami tehnikom. Izrađenim detaljima ukrasili su razredni pano. U proteklom periodu proslavili su i dva rođendana te ih obilježili igranjem igara po želji, pjesmom i plesom. 

U nadolazećim proljetnim praznicima Produženi boravak sa svojom učiteljicom Monikom Rupčić želi Vam obilje blagostanja i sretne trenutke provedene sa svojim najmilijima, a Usrks sretan, miran i blagoslovljen!

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content