NASLOVNICA / Novosti / Produženi boravak želi svima sretan i blagoslovljen Uskrs

Produženi boravak želi svima sretan i blagoslovljen Uskrs

Autor: Monika Rupčić

18. travnja 2019.

Učenici produženog boravka provodio je razne aktivnosti kako bi obilježio važne nadolazeće dane i uskršnje blagdane koji su pred njima. U svojim jezičnim i matematičkim aktivnostima obilježili su Dan planeta Zemlje, kao i Dan grada s obzirom da se ovi važni dani obilježavaju na datume pod proljetnim odmorom učenika – 22. i 23. travnja.

Likovne trenutke ostvarili su izradom uskršnjeg simbola – pileta te izradom čestitke za svoje najmilije, ali i izradom proljetnih motiva tulipana i leptira origami tehnikom. Izrađenim detaljima ukrasili su razredni pano. U proteklom periodu proslavili su i dva rođendana te ih obilježili igranjem igara po želji, pjesmom i plesom. 

U nadolazećim proljetnim praznicima Produženi boravak sa svojom učiteljicom Monikom Rupčić želi Vam obilje blagostanja i sretne trenutke provedene sa svojim najmilijima, a Usrks sretan, miran i blagoslovljen!

Ostale obavijesti

22. veljače 2024.

Jakov Ovnić na međunarodnom natjecanju osvojio drugu nagradu

U Novom Marofu je od 13. do 17. veljače 2024. održano Međunarodno natjecanje učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec”. Jakov […]

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content