NASLOVNICA / Novosti / Produženi boravak posjetio Udrugu Mali princ

Produženi boravak posjetio Udrugu Mali princ

Autor: Monika Rupčić

03. svibnja 2019.

3. svibnja 2019. godine učenici produženog boravka sa svojom učiteljicom Monikom Rupčić posjetili su svoje prijatelje u Udruzi Mali princ Đurđevac u prostorima djelovanja Udruge. 

Srdačnu i toplu dobrodošlicu zaželjele su im učiteljice-tete Sanja Feletar Vujčić i Marta Avirović Fuček, upoznale sa kreativnim zadatkom koji je uslijedio, a izrađujući vazu s cvijećem tehnikom kolaža članovi Udruge i učenici uključeni u program produženog boravka su se zabavili i bolje povezali. Nakon što su svoj dio zalijepili na plakat koji je kasnije poslužio za ukras na vratima dnevnog boravka Udruge, članovi udruge su učenike produženog boravka počastili grickalicama i sokom, a potom je uslijedila igra. Učenici produženog boravka, kao i učiteljica na odlasku kao poklon su dobili keramičke radove koje su izradili članovi Udruge sa svojim roditeljima i učiteljicama-tetama. 

Na povratku u produženi boravak svratili su na dječje igralište pokraj đurđevačkog poslovnog centra gdje su se dodatno zabavili, a na licima su ponijeli smiješak uz lijepo sjećanje na prijatelje i zajedničko druženje.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content