NASLOVNICA / Novosti / Produženi boravak posjetio Udrugu Mali princ

Produženi boravak posjetio Udrugu Mali princ

Autor: Monika Rupčić

03. svibnja 2019.

3. svibnja 2019. godine učenici produženog boravka sa svojom učiteljicom Monikom Rupčić posjetili su svoje prijatelje u Udruzi Mali princ Đurđevac u prostorima djelovanja Udruge. 

Srdačnu i toplu dobrodošlicu zaželjele su im učiteljice-tete Sanja Feletar Vujčić i Marta Avirović Fuček, upoznale sa kreativnim zadatkom koji je uslijedio, a izrađujući vazu s cvijećem tehnikom kolaža članovi Udruge i učenici uključeni u program produženog boravka su se zabavili i bolje povezali. Nakon što su svoj dio zalijepili na plakat koji je kasnije poslužio za ukras na vratima dnevnog boravka Udruge, članovi udruge su učenike produženog boravka počastili grickalicama i sokom, a potom je uslijedila igra. Učenici produženog boravka, kao i učiteljica na odlasku kao poklon su dobili keramičke radove koje su izradili članovi Udruge sa svojim roditeljima i učiteljicama-tetama. 

Na povratku u produženi boravak svratili su na dječje igralište pokraj đurđevačkog poslovnog centra gdje su se dodatno zabavili, a na licima su ponijeli smiješak uz lijepo sjećanje na prijatelje i zajedničko druženje.

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content