NASLOVNICA / Novosti / Produženi boravak posjetio Udrugu Mali princ

Produženi boravak posjetio Udrugu Mali princ

Autor: Monika Rupčić

03. svibnja 2019.

3. svibnja 2019. godine učenici produženog boravka sa svojom učiteljicom Monikom Rupčić posjetili su svoje prijatelje u Udruzi Mali princ Đurđevac u prostorima djelovanja Udruge. 

Srdačnu i toplu dobrodošlicu zaželjele su im učiteljice-tete Sanja Feletar Vujčić i Marta Avirović Fuček, upoznale sa kreativnim zadatkom koji je uslijedio, a izrađujući vazu s cvijećem tehnikom kolaža članovi Udruge i učenici uključeni u program produženog boravka su se zabavili i bolje povezali. Nakon što su svoj dio zalijepili na plakat koji je kasnije poslužio za ukras na vratima dnevnog boravka Udruge, članovi udruge su učenike produženog boravka počastili grickalicama i sokom, a potom je uslijedila igra. Učenici produženog boravka, kao i učiteljica na odlasku kao poklon su dobili keramičke radove koje su izradili članovi Udruge sa svojim roditeljima i učiteljicama-tetama. 

Na povratku u produženi boravak svratili su na dječje igralište pokraj đurđevačkog poslovnog centra gdje su se dodatno zabavili, a na licima su ponijeli smiješak uz lijepo sjećanje na prijatelje i zajedničko druženje.

Ostale obavijesti

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

22. rujna 2021.

GODINA ČITANJA 2021. – Čitanje u knjižnici, plakati, autorska prava

Godina 2021. proglašena je Godinom čitanja. U našoj školi i knjižnici provode se različiti programi, projekti i aktivnosti. Poruka nacionalnog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content