NASLOVNICA / Novosti / Privremeno izvješće o upisu djece u prvi razred

Privremeno izvješće o upisu djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

01. ožujka 2012.

Danas, 1.ožujka 2012.godine nakon devet dana upisa djece u prvi razred školske 2012./13.godine završen je  prvi dio poslova oko upisa djece.

Privremeno izvješće o upisu djece:

Broj djece po školama:

Matična škola: 82

PŠ Budrovac: 4

PŠ Čepelovac: 2

PŠ Mičetinac: 1

PŠ Sirova Katalena: 0

U matičnu školu nije došlo još dvoje djece, a koji su dorasli za upis u prvi razred. Za njih će biti naknadno organiziran upis.

U odnosu na ovu školsku godinu situacija je slijedeća: matična škola – isti broj djece, PŠ Budrovac jedan učenik više, PŠ Mičetinac i PŠ Čepelovac po jedan učenik manje.

Stručni školski tim i školski liječnik još jednom će razmotriti svu dokumentaciju i po potrebi pozvati neku djecu na ponovni razgovor( zdravstvene teškoće, govorne teškoće-učenici Romi ). Povjerenstvo će donijeti konačnu odluku o privremenoj odgodi upisa za jednu školsku godinu ili o primjerenom obliku početka školovanja učenika prvog razreda na sljedećoj sjednici.

Možemo sa zadovoljstvom ustvrditi da je ovogodišnji upis protekao u najboljem redu, roditelji su na vrijeme prikupili potrebnu dokumentaciju i došli u zakazano vrijeme.

U matičnu školu upisano je 82 učenika, a 17 učenika su učenici Romi i to je specifinost naše škole.

Škola će Uredu državne uprave u Koprivnici poslati službeno izvješće o upisu djece u prvi razred kao i prijedlog broja odjela prvog razreda za školsku 2012./13.godinu. Ured državne uprave donosi odluku o broju razrednih odjela za iduću školsku godinu.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content