NASLOVNICA / Novosti / Privremeno izvješće o upisu djece u prvi razred

Privremeno izvješće o upisu djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

01. ožujka 2012.

Danas, 1.ožujka 2012.godine nakon devet dana upisa djece u prvi razred školske 2012./13.godine završen je  prvi dio poslova oko upisa djece.

Privremeno izvješće o upisu djece:

Broj djece po školama:

Matična škola: 82

PŠ Budrovac: 4

PŠ Čepelovac: 2

PŠ Mičetinac: 1

PŠ Sirova Katalena: 0

U matičnu školu nije došlo još dvoje djece, a koji su dorasli za upis u prvi razred. Za njih će biti naknadno organiziran upis.

U odnosu na ovu školsku godinu situacija je slijedeća: matična škola – isti broj djece, PŠ Budrovac jedan učenik više, PŠ Mičetinac i PŠ Čepelovac po jedan učenik manje.

Stručni školski tim i školski liječnik još jednom će razmotriti svu dokumentaciju i po potrebi pozvati neku djecu na ponovni razgovor( zdravstvene teškoće, govorne teškoće-učenici Romi ). Povjerenstvo će donijeti konačnu odluku o privremenoj odgodi upisa za jednu školsku godinu ili o primjerenom obliku početka školovanja učenika prvog razreda na sljedećoj sjednici.

Možemo sa zadovoljstvom ustvrditi da je ovogodišnji upis protekao u najboljem redu, roditelji su na vrijeme prikupili potrebnu dokumentaciju i došli u zakazano vrijeme.

U matičnu školu upisano je 82 učenika, a 17 učenika su učenici Romi i to je specifinost naše škole.

Škola će Uredu državne uprave u Koprivnici poslati službeno izvješće o upisu djece u prvi razred kao i prijedlog broja odjela prvog razreda za školsku 2012./13.godinu. Ured državne uprave donosi odluku o broju razrednih odjela za iduću školsku godinu.

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content