NASLOVNICA / Novosti / Privremeno izvješće o upisu djece u prvi razred

Privremeno izvješće o upisu djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

01. ožujka 2012.

Danas, 1.ožujka 2012.godine nakon devet dana upisa djece u prvi razred školske 2012./13.godine završen je  prvi dio poslova oko upisa djece.

Privremeno izvješće o upisu djece:

Broj djece po školama:

Matična škola: 82

PŠ Budrovac: 4

PŠ Čepelovac: 2

PŠ Mičetinac: 1

PŠ Sirova Katalena: 0

U matičnu školu nije došlo još dvoje djece, a koji su dorasli za upis u prvi razred. Za njih će biti naknadno organiziran upis.

U odnosu na ovu školsku godinu situacija je slijedeća: matična škola – isti broj djece, PŠ Budrovac jedan učenik više, PŠ Mičetinac i PŠ Čepelovac po jedan učenik manje.

Stručni školski tim i školski liječnik još jednom će razmotriti svu dokumentaciju i po potrebi pozvati neku djecu na ponovni razgovor( zdravstvene teškoće, govorne teškoće-učenici Romi ). Povjerenstvo će donijeti konačnu odluku o privremenoj odgodi upisa za jednu školsku godinu ili o primjerenom obliku početka školovanja učenika prvog razreda na sljedećoj sjednici.

Možemo sa zadovoljstvom ustvrditi da je ovogodišnji upis protekao u najboljem redu, roditelji su na vrijeme prikupili potrebnu dokumentaciju i došli u zakazano vrijeme.

U matičnu školu upisano je 82 učenika, a 17 učenika su učenici Romi i to je specifinost naše škole.

Škola će Uredu državne uprave u Koprivnici poslati službeno izvješće o upisu djece u prvi razred kao i prijedlog broja odjela prvog razreda za školsku 2012./13.godinu. Ured državne uprave donosi odluku o broju razrednih odjela za iduću školsku godinu.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content