NASLOVNICA / Novosti / Priredba za stare i nemoćne župljane

Priredba za stare i nemoćne župljane

Autor:

01. travnja 2012.

Učenici Područne škole Budrovac su sa svojom učiteljicom Olgom Lazar pripremili priredbu za stare i nemoćne župljane 30. ožujka 2012.

Svoje su goste razveselili pjesmom, recitacijama i igrokazom o proljeću i Uskrsu. Mladost i osmijeh raznježili su starije mještane. Na kraju su svi, uz čestitke za Uskrs, darivani čestitkama i pjetlićima koje su marljivi učenici izrađivali na satovima izvannastavnih aktivnosti.

Nakon priredbe, svi su se počastili ukusnim kolačima i sokom koje su pripremile vrijedne članice Caritasa župe Budrovac.

Budući da mnogi dugo nisu bili u prostorijama škole, podijelili su uspomene na školske dane sa sadašnjim učenicima.

Ovim druženjem željeli smo pokazati, da stariji župljani uvijek mogu računati na pomoć, lijepu riječ i osmijeh nas mlađih, te da su uvijek dobrodošli na školske priredbe i druženja. Budući da je ovakav oblik druženja organiziran po prvi  puta, nadamo se da će sljedeće biti još veće i ljepše.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content