NASLOVNICA / Novosti / Priredba za stare i nemoćne župljane

Priredba za stare i nemoćne župljane

Autor:

01. travnja 2012.

Učenici Područne škole Budrovac su sa svojom učiteljicom Olgom Lazar pripremili priredbu za stare i nemoćne župljane 30. ožujka 2012.

Svoje su goste razveselili pjesmom, recitacijama i igrokazom o proljeću i Uskrsu. Mladost i osmijeh raznježili su starije mještane. Na kraju su svi, uz čestitke za Uskrs, darivani čestitkama i pjetlićima koje su marljivi učenici izrađivali na satovima izvannastavnih aktivnosti.

Nakon priredbe, svi su se počastili ukusnim kolačima i sokom koje su pripremile vrijedne članice Caritasa župe Budrovac.

Budući da mnogi dugo nisu bili u prostorijama škole, podijelili su uspomene na školske dane sa sadašnjim učenicima.

Ovim druženjem željeli smo pokazati, da stariji župljani uvijek mogu računati na pomoć, lijepu riječ i osmijeh nas mlađih, te da su uvijek dobrodošli na školske priredbe i druženja. Budući da je ovakav oblik druženja organiziran po prvi  puta, nadamo se da će sljedeće biti još veće i ljepše.

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content