NASLOVNICA / Novosti / Priredba učenika PŠ Budrovac za kraj nastavne godine

Priredba učenika PŠ Budrovac za kraj nastavne godine

Autor:

14. lipnja 2018.

Lipanj je zakucao na vrata. Osim što se širi miris lipe, znak je to i skorog kraja nastavne godine. Tom su prigodom učenici Područne škole Budrovac sa svojom učiteljicom Olgom Lazar pripremili priredbu za svoje roditelje koju su izveli 9. lipnja 2018.

Tijekom programa učenici su pjevali, plesali, recitirali i čitali svoje sastavke te na taj način prikazali samo mali dio onoga što su tijekom godine naučili u školi. Svojim nastupom oduševili su svoje najdraže. Nakon priredbe, susret je nastavljen druženjem uz sportske igre. Uz mnogo smijeha i zabave, roditelji i njihova djeca natjecali su se u skakanju u vrećama, povlačenju užeta te u igri graničara. Odmor od igara iskoristili su da se osnaže pečenim kobasicama, sokom i sladoledom. Susret su završili u kasnim večernjima satima, no sjećanje na radosno druženje zasigurno će dugo pamtiti. Učenike očekuje još jedan tjedan nastave nakon čega će uploviti u zasluženi svijet igre i odmora, u duge ljetne školske praznike.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content