NASLOVNICA / Novosti / Pripreme za novu školsku godinu

Pripreme za novu školsku godinu

Autor: Nikola Vuković

19. kolovoza 2010.

Počele su pripreme za novu školsku 2010./2011.godinu!

Završeni su godišnji odmori učitelja naše škole. Stručni tim škole započeo je s pripremama za novu školsku godinu. Ovim putem obaviještavam učenike i roditelje da će doći do malih promijena i to u odnosu na četvrte i pete razrede. Prema novom Pravilniku o broju učenika u razrednom odjelu u našoj školi su se stekli uvijeti za formiranje manjih razrednih odjela što će itekako doprinijeti kvaliteti rada s učenicima.

U četvrtom razredu dobili smo jedan novi razredni odjel koji će biti formiran od polovice broja učenika sadašnjeg 3a razreda i učenika iz Područnih škola koji će ići u četvrti razred. Tako da će u 4a biti 17 učenika, a u 4d razredu ( novi razredni odjel ) 16 učenika. Na taj način smo od jednog velikog razrednog odjela od 33 učenika dobili dva manja razreda.

U petom razredu također smo dobili mogućnost za formiranje još jednog razrednog odjela. Od tri razredna odjela sadašnjeg četvrtog razreda izdvojit će se po nekoliko učenika i formirati četvrti razredni odjel petog razreda u koji će biti upisani i učenici iz PŠ Mičetinac i PŠ Sirova Katalena. Na taj način dobili smo četiti razredna odjela s po 22 učenika što je itekako važno za kvalitetnu nastavu.

Važno je napomenuti da u svakom razrednom odjelu imamo učenike s određenim teškoćama u radu i učenju ( prilagođeni program) te je i to utjecalo na dobivanje suglasnosti Ureda državne uprave iz Koprivnice za ovakvim ustrojem razrednih odjela u novoj školskoj godini.

U prvom razredu biti će tri razredna odjela. Sastav razrednih odjela kao i svake godine izrađuje stručni tim škole ( pedagog, psiholog,logoped i defektolog ).

Nakon 1.rujna možete dobiti informacije o sastavima svih razrednih odjela.

Veselim se našoj suradnji u novoj školskoj godini.

pedagog:

Nikola Vuković, prof.savjetnik

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content