NASLOVNICA / Novosti / Pripreme za novu školsku godinu

Pripreme za novu školsku godinu

Autor: Nikola Vuković

24. kolovoza 2023.

Započele su pripreme za novu školsku godinu. U ponedjeljak, 28.kolovoza – Učiteljsko vijeće, a u utorak, 29.kolovoza – školski stručni aktivi.

PRVI RAZRED

Obavijest o sastavu razrednih odjela prvog razreda objavit ćemo nakon Učiteljskog vijeća u ponedjeljak, 28.kolovoza 2023. iza 12.00 sati.

U Matičnoj školi formirana su 4 razredna odjela.

PETI RAZRED

Odlukom MZO dobili smo odobrenje za još jedan razredni odjel petog razreda. Prema tome za iduću školsku godinu formiran je još jedan (četvrti) razredni odjel petog razreda. Obavijest o sastavu novog razrednog odjela u ponedjeljak, 28.kolovoza nakon Učiteljskog vijeća.

Smanjenjem broja učenika u razrednim odjelima stvaraju se uvjeti za kvalitetniji rad s učenicima, bolju komunikaciju te povratne informacije među sudionicima odgojno-obrazovnog rada. Sastavljanje razrednih odjela u domeni je stručnih suradnika škole te pozivamo roditelje da u tom smislu i pripremaju djecu za iduću školsku godinu, a i sami da prihvate odluku škole. U svakom razrednom odjelu ima specifičnosti u odnosu na individualne karakteristike učenika te je to važan kriterij za formiranje razrednih odjela (podaci dobiveni u razgovoru s roditeljima, odgajateljima iz vrtića te neposrednim uvidom pri upisu djece u prvi razred). Učenici iz ulica idu u iste razredne odjele. Prijašnje druženje u vrtiću ili maloj školi nije kriterij za nastavak školovanja u osnovnoj školi.

O svim promjenama u svezi razredništva također ćemo vas obavijestiti u ponedjeljak 28.kolovoza nakon Učiteljskog vijeća.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2024.

Područne škole sudjeluju u obilježavanju akcije Svibanj- mjesec zaštite od požara

Manifestacija „Svibanj – mjesec zaštite od požara „ nacionalnog je karaktera i provodi se dugi niz godina.Učenici područnih škola Budrovac, […]

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content