NASLOVNICA / Novosti / Priprema za upis u prvi razred

Priprema za upis u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

20. veljače 2014.

Djeca starijih vrtičkih skupina ponovno su posjetila školu i proveli dva školska sata u druženju sa stručnim suradnicima i učiteljima.

Održana su dva susreta djece dorasle za upis u prvi razred i stručnih suradnika psihologinje Marije Sladoljev i pedagoga Nikole Vukovića. Od 93 budućih obveznika upisa u prvi razred u školi je bilo njih 87.

U školi su bili polaznici dviju starijih vrtičkih skupina, polaznici male škole kao i polaznici grupe koju polaze djeca iz naselja Stiska koji do sada nisu bili uključeni niti u jedan oblik predškolskog odgoja i obrazovanja.

Djeca su upoznala prostore škole, razgovarali su sa stručnim suradnicima, crtali su i ispunjavali radne listiće. Za prvu "domaću zadaću" nacrtali su svoju obitelj. U školi su pisali slova, crtali i bojali predloške te razgovarali o školskim predmetima, promjenama u prirodi, odnosima u prostoru…

Dio vremena proveli su u sportskoj dvorani. Učitelj Danijel Domišljanović pripremio je cijeli školski sat za druženje s budućim učenicima.

Cilj ovih dolazaka djece u školu i susret sa stručnim suradnicima i učiteljima je što kvalitetnija priprema djece za upis u prvi razred.

U četvrtak, 27.veljače 2014. godine u 16.30 sati u prostorijama Dječjeg vrtića održat će se roditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda. Roditeljima će tom prigodom biti uručeni pozivi za liječnički pregled i upis djece u prvi razred.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content