NASLOVNICA / Novosti / Priprema nove školske godine

Priprema nove školske godine

Autor: Nikola Vuković

19. kolovoza 2018.

Od utorka 21.kolovoza 2018. godine počinju intenzivne pripreme za početak nove nastavne godine. S obzirom na građevinske radove oko i u školskoj zgradi učitelji i stručni suradnici do 27. kolovoza 2018.godine dio poslova oko planiranja i programiranja rada radit će od kuće ili putem e-sučelja.

Učiteljsko vijeće – ponedjeljak 27.kolovoza 2018. godine u 9.00 sati.

Obavijest za roditelje učenika prvog razreda: – raspored po razrednim odjelima te imena učiteljica objavit ćemo u ponedjeljak, 27. kolovoza 2018. godine iza 12.00 sati.

Raspored učenika iz područnih škola (peti razred) također ćemo objaviti u ponedjeljak 27. kolovoza 2018.godine.

Nastava u novoj školskoj godini počinje u ponedjeljak 3. rujna 2018. godine. Učenici od drugog do osmog razreda dolaze u školu u 8.00 sati, a učenici prvog razreda u pratnji roditelja dolaze u školu u 11.00 sati.

Od utorka 4. rujna 2018. godine svi učenici od prvog do osmog razreda dolaze na nastavu u 8.00 sati. Počinjemo s jednosmjenskom nastavom.

Vjerujemo da su roditelji uspješno nabavili potrebne udžbenike za svoju djecu. Ovim putem podsjećamo roditelje da pomoć oko sufinanciranja udžbenika ostvare popunjavanjem obrasca i predajom istog u Grad Đurđevac koji i ove godine pomaže roditeljima oko nabavke udžbenika.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2021.

Projekt Čitamo i zabavljamo se u obitelji

U drugom polugodištu krenut će ostvarivanje projekta Čitamo i zabavljamo se u obitelji, a to je nastavak aktivnosti u Godini […]

04. prosinca 2021.

Školski filantropski klub proveo humanitarnu akciju

Naša škola i Školski filantropski klub Izvor dobrote organizirali su humanitarnu akciju od 29. studenoga do 1. prosinca ove godine. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content