NASLOVNICA / Novosti / PRIOPĆENJE: podijeljene nagrade u sklopu projekta „Održive misli“

PRIOPĆENJE: podijeljene nagrade u sklopu projekta „Održive misli“

Autor: Martina Lovrak Ivanov

16. prosinca 2019.

Dana 16. prosinca 2019. godine s početkom u 17:00 sati u prostorijama Osnovne škole Đurđevac održana je podjela nagrada u sklopu projekta „Održive misli” ,KK.06.3.1.07.0015 sufinanciranog sredstvima Europske Unije iz Kohezijskog fonda. 

„Održive misli“

Korisnik projekta je Grad Đurđevac, dok su partneri na provedbi projekta općine: Ferdinandovac, Kalinovac, Kloštar Podravski, Molve, Novo Virje, Podravske Sesvete i Virje. Ukupan iznos projekta iznosi 492.494,32 kune, dok je iznos EU potpore je 418.620,16 kuna. Projekt se provodi u trajanju od 20 mjeseci, odnosno od 17. travnja 2018. – 17. prosinca 2019. godine. Nagrada je dodijeljena u sklopu natjecanja u izradi kreativnih predmeta od prethodno sakupljenog otpada. U natjecanju su sudjelovali učenici svih razreda te su iz svakog razreda odabrana po dva rada koja su zatim išla na školsko natjecanje.

Prvo mjesto osvojila je učenica Katja Patačko  koja je izradila anđeo od više vrsta otpada i osvojila tablet koji joj je uručio ravnatelj škole Danijel Domišljanović.

Povjerenstvo u sastavu učitelja: Zoran Vidaković ,Nataša Švaco, Martina Lovrak Ivanov, Kristina Benko Markovica i Maja Šalamon Nemet bodovali su radove prema kriterijima tehnička kvaliteta, iskoristivost materijala, funkcionalnost, dizajn i orginalnost ideje koji su bili šifrirani te niti natjecatelji niti povjerenstvo do samog kraja nisu znali o kojim je natjecateljima riječ.

Među prvih 10 učenika bili su slijedeći učenici: Ozana Babec, Rina Martinčić, Leonardo Binković, Jakov Petreković, Dorotea Bednaić, Andrija Hrženjak, Dora Đurišević, Karlo Carek, Karlo i Luka Sabolić i Katja Patačko.

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost Grada Đurđevca.

Ostale obavijesti

22. veljače 2024.

Jakov Ovnić na međunarodnom natjecanju osvojio drugu nagradu

U Novom Marofu je od 13. do 17. veljače 2024. održano Međunarodno natjecanje učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec”. Jakov […]

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content