NASLOVNICA / Novosti / Prijave gotove!

Prijave gotove!

Autor:

11. studenoga 2011.

Završile su prijave za radno mjesto ravnatelja naše škole!

Kada smo danas ujutro prebrojali sve pristigle prijave zaključili smo da se je povećao interes za ravnateljsko mjesto u najvećoj osnovnoj školi u Koprivničko-Križevačkoj županiji.

Naime, u odnosu na prošli natječaj kada su pristigle tri, na ovaj su trenutno pristigle četiri molbe. Postoji mogućnost da dođe još nekoliko molbi koje su preporučeno poslane do 10.11.2011., ali još nisu stigle na školsku adresu.

Koverte nisu otvarane, tako da vas ne možemo izvijestiti tko su kandidati za budućeg ravnatelja. One će biti otvorene na idućoj sjednici školskog odbora kada će se i izabrati novi ravnatelj naše škole.

Članove školskog odbora možete vidjeti pritiskom na ovdje.

Napominjemo da novi ravnatelj stupa na funkciju 1.1.2012. godine, a da će do tog datuma dužnost obnašati zamjenik ravnatelja Nikola Vuković.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content