NASLOVNICA / Novosti / Prijave gotove!

Prijave gotove!

Autor:

11. studenoga 2011.

Završile su prijave za radno mjesto ravnatelja naše škole!

Kada smo danas ujutro prebrojali sve pristigle prijave zaključili smo da se je povećao interes za ravnateljsko mjesto u najvećoj osnovnoj školi u Koprivničko-Križevačkoj županiji.

Naime, u odnosu na prošli natječaj kada su pristigle tri, na ovaj su trenutno pristigle četiri molbe. Postoji mogućnost da dođe još nekoliko molbi koje su preporučeno poslane do 10.11.2011., ali još nisu stigle na školsku adresu.

Koverte nisu otvarane, tako da vas ne možemo izvijestiti tko su kandidati za budućeg ravnatelja. One će biti otvorene na idućoj sjednici školskog odbora kada će se i izabrati novi ravnatelj naše škole.

Članove školskog odbora možete vidjeti pritiskom na ovdje.

Napominjemo da novi ravnatelj stupa na funkciju 1.1.2012. godine, a da će do tog datuma dužnost obnašati zamjenik ravnatelja Nikola Vuković.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content