NASLOVNICA / Novosti / Prijave gotove!

Prijave gotove!

Autor:

11. studenoga 2011.

Završile su prijave za radno mjesto ravnatelja naše škole!

Kada smo danas ujutro prebrojali sve pristigle prijave zaključili smo da se je povećao interes za ravnateljsko mjesto u najvećoj osnovnoj školi u Koprivničko-Križevačkoj županiji.

Naime, u odnosu na prošli natječaj kada su pristigle tri, na ovaj su trenutno pristigle četiri molbe. Postoji mogućnost da dođe još nekoliko molbi koje su preporučeno poslane do 10.11.2011., ali još nisu stigle na školsku adresu.

Koverte nisu otvarane, tako da vas ne možemo izvijestiti tko su kandidati za budućeg ravnatelja. One će biti otvorene na idućoj sjednici školskog odbora kada će se i izabrati novi ravnatelj naše škole.

Članove školskog odbora možete vidjeti pritiskom na ovdje.

Napominjemo da novi ravnatelj stupa na funkciju 1.1.2012. godine, a da će do tog datuma dužnost obnašati zamjenik ravnatelja Nikola Vuković.

Ostale obavijesti

25. rujna 2021.

Sigurno u prometu u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su policijski službenik Marijan Domović i djelatnik HAK-a Đurđevac Pero Krešić kako […]

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content