NASLOVNICA / Novosti / Prijateljstvo različitosti

Prijateljstvo različitosti

Autor:

06. ožujka 2019.

U petak 1.3.2019.godine Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su njihovi prijatelji iz 7.a razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac sa svojom razrednicom Ivanom Jakopčević. 

Učenici 7.a.razreda pripremili su za svoje prijatelje kratak program. Marija Preradović, Dorotea Lončar, Nika Mladić i Marta Ređep otpjevali su pjesmu Život nije siv, Mie Dimšić, pjesmu Dobriše Cesarića, Balada iz predgrađa krasnoslovili su Filip Fuček i Dorotea Lončar. Na kraju programa svi zajedno su otpjevali pjesmu Nek svud ljubav sja. Nakon toga uslijedila je radionica „Različitosti“ koju je vodila učiteljica Sanja Flajs-Vidaković. Kroz radionicu učenici su naučili zašto je važno biti različit, koja bogatstva se kriju u tome što smo različiti, te kakav bi svijet bio kad bi svi bili isti. Na tu temu učenici su zajednički izradili plakate. Druženje se nastavilo uz  razgovor i  pjesmu te je dogovorena daljnja suradnja.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content