NASLOVNICA / Novosti / Prezentacija projektne nastave učenika područnih škola

Prezentacija projektne nastave učenika područnih škola

Autor:

11. lipnja 2011.

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljima Olgom Lazar, Marijom Šimunić, Nadom Petrović i Zoranom Vidakovićem tijekom cijele školske godine radili na projektu ,,Godišnja doba u zavičaju“.

Svoj projekat, učenje kroz kreativan rad, igru i druženje učenici su prezentirali  9. lipnja 2011. u Društvenom domu u Čepelovcu svojim roditeljima i prijateljima škola.

Učenici svake područne škole predstavili su jedno godišnje doba kroz kratke igrokaze, recitacije, pjesme i ples. Svojim šarenim kostimima, razigranošću i osmijehom razveselili su svoje brojne goste. Rezultate svog cjelogodišnjeg rada, predstavili su i izložbom likovnih i literarnih radova koji su razgledani s velikim interesom.

Nakon prezentacije, svi su se počastili sokom i kolačima koje su ispekle mame učenika.

Raduju nas zajednička druženja, učenje i stvaranje.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content