NASLOVNICA / Novosti / Prezentacija projektne nastave učenika područnih škola

Prezentacija projektne nastave učenika područnih škola

Autor:

11. lipnja 2011.

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljima Olgom Lazar, Marijom Šimunić, Nadom Petrović i Zoranom Vidakovićem tijekom cijele školske godine radili na projektu ,,Godišnja doba u zavičaju“.

Svoj projekat, učenje kroz kreativan rad, igru i druženje učenici su prezentirali  9. lipnja 2011. u Društvenom domu u Čepelovcu svojim roditeljima i prijateljima škola.

Učenici svake područne škole predstavili su jedno godišnje doba kroz kratke igrokaze, recitacije, pjesme i ples. Svojim šarenim kostimima, razigranošću i osmijehom razveselili su svoje brojne goste. Rezultate svog cjelogodišnjeg rada, predstavili su i izložbom likovnih i literarnih radova koji su razgledani s velikim interesom.

Nakon prezentacije, svi su se počastili sokom i kolačima koje su ispekle mame učenika.

Raduju nas zajednička druženja, učenje i stvaranje.

Ostale obavijesti

25. rujna 2021.

Sigurno u prometu u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su policijski službenik Marijan Domović i djelatnik HAK-a Đurđevac Pero Krešić kako […]

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content