NASLOVNICA / Novosti / Predstavljanje razrednog projekta Moj hobi na završnoj školskoj priredbi u PŠ Mičetinac

Predstavljanje razrednog projekta Moj hobi na završnoj školskoj priredbi u PŠ Mičetinac

Autor:

15. lipnja 2012.

 Učenici PŠ Mičetinac zajedno sa svojom učiteljicom u četvrtak 14. 06. 2012. predstavili su svoj razredni projekat Moj hobi.

Tijekom školske godine prema svom izboru,  učenici su marljivo sakupljali salvete, olovke, blokiće, gumice za kosu i izrađivali ukrasne vrećice.

Uz taj projekat posjetili smo i uzgajivačicu i sakupljačicu kaktusa, Mirjanu Ferenčak koja  nam je pričala o svom dugogodišnjem hobiju kojeg obavlja s velikom ljubavlju i pažnjom. Razgledali smo  njezinu veliku zbirku kaktusa i mnogo naučili o njima te saznali  što je našu domaćicu potaknulo na ovaj hobi.

Ovim  posjetom  neki od nas bili su motivirani na sakupljanje ili čak uzgajanje kaktusa.  Ponijeli smo kućama razne vrste kaktusa i sukulentnih  biljaka koje smo obećali s pažnjom njegovati kao i naša domaćica.

Naš razredni projekat  Moj hobi  prezentirali  smo pred roditeljima. Neki od učenika obećali su nastaviti sa svojim hobijem, a neki su ga odlučili promijeniti.

Radom na ovom projektu međusobno smo si pomagali i poticali na nova i  kreativna razmišljanja, snalažljivost, izgrađivali samopouzdanje.

Uz pjesmu, ples, dramsko recitatorski nastup i druženje s roditeljima ispratili smo  i ovu  nastavnu godinu.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content