NASLOVNICA / Novosti / POZIVNICA; Pozdrav proljeću

POZIVNICA; Pozdrav proljeću

Autor: Nikola Vuković

13. ožujka 2018.

Tradicionalna školska priredba POZDRAV PROLJEĆU i ove godine je na prvi kalendarski dan proljeća – u srijedu 21. ožujka 2018. u 18.00 sati.

Pozivamo Vas na tradicionalnu školsku priredbu Pozdrav proljeću koja je jedna od najposjećenijih priredbi u gradu Đurđevcu. I ove godine pripremili smo za Vas raznovrni program na temu proljeća, radosti i druženja. Osim recitacija i literarnih uradaka učenika program je sačinjen od dramskog stvaralaštva, plesnih točaka i glazbenog izričaja. Budući da ove školske godine intenzivnije radimo na očuvanju okoliša te na razvijanju svijesti o potrebi razvrstavanja otpada i recikliranja istoga dio programa posvećen je eko-modnoj reviji. Učenici su sami predložili i izradili svoje eko-kreacije te će nam svoj rad prikazati tijekom programa.

I ove godine pozornicu izrađuju učenici škole uz vodstvo učitelja Zorana Vidakovića i pomoć učiteljice Sanje Flajs-Vidaković. Kulisa za pozornicu je sastavni dio eko-priče naše škole.

Ovim putem Vas pozivamo da zajedno s nama pozdravite jedno od najljepših godišnjih doba i da zajedno provedemo ugodno predvečerje prvog dana proljeća.

Ove godine školska priredba je poklon svima Vama koji nas redovito pratite kao i svima Vama koji želite prvi puta doći na druženje s nama.  DOBRO DOŠLI!

Očekujemo Vas u srijedu, 21. ožujka 2018. godine u 18.00 sati u našoj sportskoj dvorani.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content