NASLOVNICA / Novosti / POZIVNICA: POZDRAV PROLJEĆU

POZIVNICA: POZDRAV PROLJEĆU

Autor: Nikola Vuković

13. ožujka 2017.

Školska priredba POZDRAV PROLJEĆU održat će se u utorak, 21.ožujka 2017.godine u 17.00 sati u sportskoj dvorani škole. Priredba je humanitarnog karaktera.

POZIVNICA

Školska priredba „ Pozdrav proljeću“

Poštovani,

Ovim putem pozivamo Vas na tradicionalnu školsku priredbu koja će se održati na prvi dan proljeća, u utorak 21.ožujka 2017. godine s početkom u 17.00 sati, u sportskoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana u Đurđevcu.

Učenici naše škole cijele ove školske godine uče o volontiranju, pomaganju i prepoznavanju potreba drugih. Cilj našeg zajedničkog rada je učenje o važnim životnim vrijednostima. Pridružite nam se u našim nastojanjima da naučimo mlade da prepoznaju vrijednosti života. U vremenu od četvrtka 16.ožujka pa sve do utorka 21.ožujka 2017.godine, možete donirati živežne namirnice ( šećer, sol, brašno, tjesteninu, konzerviranu hranu, slatkiše, dječju hranu, ulje, kavu, začine…) kao i higijenske potrepštine. Svoj donaciju u potrepštinama možete osobno donijeti u školu ili predati učenicima naše škole koji će iste donijeti u školu. Isto tako na sam dan školske priredbe možete, donijeti svoj prilog u gore navedenim potrepštinama. Sve prikupljeno dostavit će se djelatnicima župnog Caritasa koji će pripremiti pakete i pomoći potrebitima. Dobro je činiti dobro, a uz to dobro je sudjelovati u humanitarnoj akciji koja potiče naše mlade na solidarnost i prepoznavanje bitnih vrijednosti.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem dolasku na školsku priredbu „Pozdrav proljeću“ u utorak 21.ožujka 2017.godine u 17.00 sati.

Učenici i učitelji OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac

Ostale obavijesti

06. prosinca 2023.

STEAM Escape Room u sedmim razredima

U utorak, 5. prosinca 2023., učenike 7.a, 7.b, 7.c i 7.d razreda posjetile su predstavnice Escape Rooma iz Osijeka. Učenici su sudjelovali na […]

06. prosinca 2023.

Sveti Nikola posjetio Odjel za učenike s teškoćama u razvoju

Dana 6.12.2023. godine, Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su Sveti Nikola i Krampus, pomagači Svetog Nikole iz […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content