NASLOVNICA / Novosti / POZIVNICA: POZDRAV PROLJEĆU

POZIVNICA: POZDRAV PROLJEĆU

Autor: Nikola Vuković

13. ožujka 2017.

Školska priredba POZDRAV PROLJEĆU održat će se u utorak, 21.ožujka 2017.godine u 17.00 sati u sportskoj dvorani škole. Priredba je humanitarnog karaktera.

POZIVNICA

Školska priredba „ Pozdrav proljeću“

Poštovani,

Ovim putem pozivamo Vas na tradicionalnu školsku priredbu koja će se održati na prvi dan proljeća, u utorak 21.ožujka 2017. godine s početkom u 17.00 sati, u sportskoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana u Đurđevcu.

Učenici naše škole cijele ove školske godine uče o volontiranju, pomaganju i prepoznavanju potreba drugih. Cilj našeg zajedničkog rada je učenje o važnim životnim vrijednostima. Pridružite nam se u našim nastojanjima da naučimo mlade da prepoznaju vrijednosti života. U vremenu od četvrtka 16.ožujka pa sve do utorka 21.ožujka 2017.godine, možete donirati živežne namirnice ( šećer, sol, brašno, tjesteninu, konzerviranu hranu, slatkiše, dječju hranu, ulje, kavu, začine…) kao i higijenske potrepštine. Svoj donaciju u potrepštinama možete osobno donijeti u školu ili predati učenicima naše škole koji će iste donijeti u školu. Isto tako na sam dan školske priredbe možete, donijeti svoj prilog u gore navedenim potrepštinama. Sve prikupljeno dostavit će se djelatnicima župnog Caritasa koji će pripremiti pakete i pomoći potrebitima. Dobro je činiti dobro, a uz to dobro je sudjelovati u humanitarnoj akciji koja potiče naše mlade na solidarnost i prepoznavanje bitnih vrijednosti.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem dolasku na školsku priredbu „Pozdrav proljeću“ u utorak 21.ožujka 2017.godine u 17.00 sati.

Učenici i učitelji OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac

Ostale obavijesti

19. svibnja 2022.

Službeni rezultati Državnog natjecanja iz astronomije

Objavljujemo Bilten sa službenim rezultatima Državnog natjecanja iz astronomije.Čestitamo najuspješnijima!

19. svibnja 2022.

Dva zlata i bronca na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content