NASLOVNICA / Novosti / POZIVNICA "Blagdani nam stižu"

POZIVNICA “Blagdani nam stižu”

Autor: Nikola Vuković

05. prosinca 2018.

Tradicionalna školska priredba za građanstvo BLAGDANI NAM STIŽU održat će se 13. prosinca 2018. godine s početkom u 17.00 u sportskoj dvorani škole.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na tradicionalnoj školskoj priredbi "Blagdani nam stižu" koja će biti u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine u 17.00 sati u sportskoj dvorani škole. I ove godine učenici i učitelji pripremili su prigodni blagdanski program. U sklopu priredbe dodijelit ćemo i nagradu za najkreativniji uradak u sklopu projekta ODRŽIVE MISLI čiji je nositelj Grad Đurđevac. Nagradu će dodijeliti gospodin gradonačelnik Hrvoje Janči. Osim recitacija, prigodnih poruka i čestitke očekuje Vas dramski izričaj, ples i pjesma naših učenika.

Kao i prijašnjih godina školska priredba ima humanitarni karakter. Ove godine prikupljamo sredstva za rad Školskog filantropskog kluba "Izvor dobrote". Umjesto ulaznice možete svoj prilog dati na ulazu u dvoranu. Neka to bude dobrovoljni prilog i dar od srca.

Sve Vas pozivamo na naš program kako bismo zajedno proveli ugodno predvečerje ovih predblagdanskih dana.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content