NASLOVNICA / Novosti / POZIVNICA "Blagdani nam stižu"

POZIVNICA “Blagdani nam stižu”

Autor: Nikola Vuković

05. prosinca 2018.

Tradicionalna školska priredba za građanstvo BLAGDANI NAM STIŽU održat će se 13. prosinca 2018. godine s početkom u 17.00 u sportskoj dvorani škole.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na tradicionalnoj školskoj priredbi "Blagdani nam stižu" koja će biti u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine u 17.00 sati u sportskoj dvorani škole. I ove godine učenici i učitelji pripremili su prigodni blagdanski program. U sklopu priredbe dodijelit ćemo i nagradu za najkreativniji uradak u sklopu projekta ODRŽIVE MISLI čiji je nositelj Grad Đurđevac. Nagradu će dodijeliti gospodin gradonačelnik Hrvoje Janči. Osim recitacija, prigodnih poruka i čestitke očekuje Vas dramski izričaj, ples i pjesma naših učenika.

Kao i prijašnjih godina školska priredba ima humanitarni karakter. Ove godine prikupljamo sredstva za rad Školskog filantropskog kluba "Izvor dobrote". Umjesto ulaznice možete svoj prilog dati na ulazu u dvoranu. Neka to bude dobrovoljni prilog i dar od srca.

Sve Vas pozivamo na naš program kako bismo zajedno proveli ugodno predvečerje ovih predblagdanskih dana.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content