NASLOVNICA / Novosti / POZIVNICA: Blagdani nam stižu

POZIVNICA: Blagdani nam stižu

Autor: Nikola Vuković

04. prosinca 2016.

Tradicionalna školska priredba BLAGDANI NAM STIŽU održat će se u četvrtak, 15. prosinca 2016.godine u 17.00 sati. Pridružite nam se i podijelite s nama radost blagdana.

Učenici i učitelji vrijedno pripremaju bogati blagdanski program kako bismo svi zajedno u sportskoj dvorani naše škole proveli ugodno blagdansko vrijeme. Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i osjetite čaroliju nadolazećih blagdana. Školska priredba ima humanitarni karakter, a sastavni je dio školskog projekta: Razvoj filantropijske kulture u školi. Učenici i učitelji pripremaju raznovrsni kulturno-umjetnički program kao i prodajnu izložbu učeničkih radova. Sav prihod koji se ostvari od prodaje radova ili Vašeg dobrovoljnog priloga upotrijebit će se za provedbu volonterske akcije. Učenici i učitelji će posjetiti nekoliko pojedinaca, obitelji  i Udruga i tom prilikom razveseliti ih dolaskom i prigodnim darovima. Cilj školskog projekta je naučiti učenike da prepoznaju potrebe pojedinaca u svom okružju, da osmisle akciju prikupljanja sredstava i da dobivena sredstva upotrijebe u korisne svrhe. Učinimo svi skupa dobro dijelo i razveselimo svoje sugrađane.

Poštovani roditelji, bake i djedovi, stanovnici našeg Grada i okolnih mjesta svojim dolaskom podržavate naše učenike – najmlađe stanovnike naše zajednice i na taj način pomažete im u životnom učenju i razvoju ljudskih vrijednosti.

Vidimo se u četvrtak, 15. prosinca 2016.godine u 17.00 sati.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content