NASLOVNICA / Novosti / Pozdrav proljeću

Pozdrav proljeću

Autor: Nikola Vuković

22. veljače 2012.

U četvrtak, 29.ožujka 2012.godine u našoj školskoj sportskoj dvorani održat će se velika priredba : Pozdrav proljeću!

Nastavljamo s predstavljanjem našeg rada u redovnoj nastavi i izvannastavnim aktivnostima. Nakon izuzetno uspješne priredbe u prosincu slijedi vesela i kreativna školska priredba pod nazivom: Pozdrav proljeću. Dvijestotinjak učenika naše škole predstavit će svoju kreativnost, svoj talent i sposobnosti i to kroz ples, pjevanje,sviranje,  scenski prikaz i recitaciju.

Prvotni cilj ove priredbe je afirmacija naših učenika i zato ovim putem pozivamo sve građane Đurđevca i okolnih mjesta, roditelje naših učenika, bake i djedove kao i sve ljude dobre volje da nam se pridruže 29. ožujka 2012.godine u našoj sportskoj dvorani u 19 sati.

Medijski pokrovitelj naše priredbe je Radio Đurđevac, a vrijednost naših nastojanja prepoznali su u tvornici HAAS DOM d.o.o. Đurđevac . Naime, zahvaljujući direktoru Radio Đurđevca uspostavljena je suradnja predstavnika škole i predstavnika tvornice Haas dom  Đurđevac. Direktorica tvornice Hass d.o.o. Đurđevac upoznala se s radom škole, programima i projektima i za ovaj puta u ime Haas-a otkupila 300 ulaznica za priredbu. Ulaznice će biti podjeljene slušateljima Radio Đurđevca ( ulaznice su žute boje ).

Ovo je pravi primjer povezivanja škole i ustanova i organizacija u našem gradu. Zahvaljujemo Radio Đurđevcu i tvornici Haas dom  d.o.o. na partnerstvu i na tome što su prepoznali cilj naše akcije, a to je prikupljanje sredstava za opremanje škole kao i prezentacija rada naših učenika i učitelja.

Uz školsku priredbu organizirat ćemo i prigodnu prodaju uradaka naših učenika kao i drugih predmeta. Sva prikupljena  sredstva namijenjena su opremanju škole.  O daljnjim pripremama izvještavat ćemo Vas na vrijeme.

Još jednom pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže kao gledatelji, a ulaznice možete po popularnoj cijeni od 10 kuna nabaviti u školi ili putem učenika naše škole. Ulaznica je bijele boje i ima orginalni žig škole.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content