NASLOVNICA / Novosti / POZDRAV PROLJEĆU

POZDRAV PROLJEĆU

Autor: Nikola Vuković

18. ožujka 2015.

Pozivamo Vas na našu školsku priredbu POZDRAV PROLJEĆU u petak, 20.ožujka 2015.godine s početkom u 18.00 sati

I ove godine jedan dan prije službenog početka proljeća u našoj sportskoj dvorani učenici škole pripremili su zajedno sa svojim učiteljima veseli i kreativni program. Uloženo je mnogo truda, vremena i znanja u pripremanje ovogodišnje priredbe. Preko 100 učenika vrijedno se pripremalo uz mentorstvo svojih učitelja kako bi i ovog ožujka pokazali svoje talente, znanje i vještine. Ove godine pridružili su nam se i polaznici Glazbene škole pa će i oni pokazati svoje umijeće sviranja.

Do sada ste svojim dolaskom podržali naš projekat, a ponajprije naše učenike u njihovim izvedbama. Svaki Vaš pljesak bila je velika nagrada našim učenicima i učiteljima. Veliko Vam HVALA. Vjerujem da će i ovog petka naša dvorana biti puna kako bismo svi zajedno u veselom ozračju pozdravili dolazak proljeća.

Za ovogodišnju priredbu scenografiju su po prvi puta osmislili sami učenici pod vodstvom učitelja Zorana Vidakovića. Dakle, pozornicu ( oslikano platno ) i scenu osmislili su učenici. Vrijedno je i to vidjeti i popratiti pljeskom. Uložili su više od desetak sati na osmišljavanju, oslikavanju i postavljanju pozornice.

Program je sačinjen od pjesama, instrumentalnih izvedbi, dramskog djela, recitiranja, plesa, folklora, a po prvi puta će se predstaviti polaznici male ritmičke skupine.

Pozivamo sve roditelje, bake i djedove kao i građane našeg grada da nam se pridruže i zajedno s nama provedu ugodno veče.

DOBRO DOŠLI!

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content