NASLOVNICA / Novosti / Poučan, zanimljiv i zabavan izlet na Papuku

Poučan, zanimljiv i zabavan izlet na Papuku

Autor: Arijana Lenardić

17. svibnja 2012.

Učenici 5.a, 5.c, 5.d i 7.d  razreda zajedno sa svojim razrednicama krenuli su 16. svibnja na izlet u Park prirode Papuk i Markovac Našički.

Odlična atmosfera koja je zavladala u autobusu na samom početku bila je pokazatelj da će nam biti lijepo. Prvo odredište bio je Jankovac gdje smo se uz pratnju rendžera uputili na „Poučnu stazu“. Okruženi stoljetnom bukovom šumom šetali smo pokraj jankovačkih jezera i potoka. Pravu avanturu doživjeli smo penjanjem k okomitoj stijeni. U stijeni se nalazi špilja u kojoj je sahranjen grof Josip Janković. Nastavak pješačenja  doveo nas je do Staklarskog groblja i visokog slapa Skakavac. Nakon zanimljivog i poučnog obilaska čekao nas je ručak i druženje u Planinarskom domu.

Pravo veselje uslijedilo je dolaskom u Markovac Našički, točnije u zoološki vrt obitelji Bizik. U njemu se nalazi preko 90 vrsta životinja iz Amerike, Afrike i Australije koje su izmamile osmijeh na svakom licu.

Putovanje smo završili u Našicama gdje su se učenici počastili sladoledom i ugodnom šetnjom uz stari dvorac grofa Pejačevića.

Ivana Topolčić

Ostale obavijesti

29. siječnja 2022.

Školsko natjecanje iz geografije

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz geografije. Natjecalo se 14 učenika petih, sedmih i osmih razreda pod […]

28. siječnja 2022.

Obavijest o nastavku rada

Poštovani roditelji i učenici, S obzirom na nešto povoljniju epidemiološku situaciju u našoj Školi u odnosu na prošli tjedan, obavještavamo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content