NASLOVNICA / Novosti / Potpuno preuređena učionica u PŠ Sirova Katalena

Potpuno preuređena učionica u PŠ Sirova Katalena

Autor: Nikola Vuković

18. travnja 2012.

U četvrtak, 19.travnja 2012.godine u PŠ Sirova Katalena održat će se mala svečanost povodom završetka radova na uređenju učionice i hodnika škole.

Objavili smo i fotografije.

Nakon započete suradnje tvornice HAAS DOM iz Đurđevca i naše škole te sponzorstvu priredbe "Pozdrav proljeću" došlo je do realizacije još jednog projekta.

Ravnatelj škole gospodin Marijan Vinković dogovorio je suradnju s direktoricom HAAS DOM-a gospođom  Željkom Dolenec-Čižmešija i to na području uređenja naše PŠ Sirova Katalena. HAAS DOM Đurđevac donirao je parket za učionicu u Sirovoj Kataleni a, djelatnici tvornice  postavili su besplatno parket.

Još veću pomoć i donaciju PŠ Sirova Katalena dao je MO Sirova Katalena. Naime, radove na uklanjanju starog parketa, betoniranju učionice i hodnika škole, krečenju učionice i hodnika te postavljanje pločica u hodnik škole izvršili su stanovnici Sirove Katalene, a radovima je koordinirao gospodin Danijel Globan koji je i sam sudjelovao u izvršenju većine radova.

Učionica i školski hodnik sada su potpuno uređeni, zidovi su obojani lijepim pastelnim bojama, učionica ima kvalitetni hrastov pod, a na pod u  hodniku škole postavljene su nove pločice.

Ovim putem zahvaljujemo djelatnicima tvornice HAAS DOM Đurđevac kao i svim mještanima Sirove Katalene koji su sudjelovali u obnovi škole.

Ovim radovima stekli su se bolji uvjeti za rad učenika i učiteljice. Suradnja škole i lokalne zajednice tj. MO Sirova Katalena  je na najvišem nivou.

Svima VELIKO HVALA.

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content