NASLOVNICA / Novosti / Potpuno preuređena učionica u PŠ Sirova Katalena

Potpuno preuređena učionica u PŠ Sirova Katalena

Autor: Nikola Vuković

18. travnja 2012.

U četvrtak, 19.travnja 2012.godine u PŠ Sirova Katalena održat će se mala svečanost povodom završetka radova na uređenju učionice i hodnika škole.

Objavili smo i fotografije.

Nakon započete suradnje tvornice HAAS DOM iz Đurđevca i naše škole te sponzorstvu priredbe "Pozdrav proljeću" došlo je do realizacije još jednog projekta.

Ravnatelj škole gospodin Marijan Vinković dogovorio je suradnju s direktoricom HAAS DOM-a gospođom  Željkom Dolenec-Čižmešija i to na području uređenja naše PŠ Sirova Katalena. HAAS DOM Đurđevac donirao je parket za učionicu u Sirovoj Kataleni a, djelatnici tvornice  postavili su besplatno parket.

Još veću pomoć i donaciju PŠ Sirova Katalena dao je MO Sirova Katalena. Naime, radove na uklanjanju starog parketa, betoniranju učionice i hodnika škole, krečenju učionice i hodnika te postavljanje pločica u hodnik škole izvršili su stanovnici Sirove Katalene, a radovima je koordinirao gospodin Danijel Globan koji je i sam sudjelovao u izvršenju većine radova.

Učionica i školski hodnik sada su potpuno uređeni, zidovi su obojani lijepim pastelnim bojama, učionica ima kvalitetni hrastov pod, a na pod u  hodniku škole postavljene su nove pločice.

Ovim putem zahvaljujemo djelatnicima tvornice HAAS DOM Đurđevac kao i svim mještanima Sirove Katalene koji su sudjelovali u obnovi škole.

Ovim radovima stekli su se bolji uvjeti za rad učenika i učiteljice. Suradnja škole i lokalne zajednice tj. MO Sirova Katalena  je na najvišem nivou.

Svima VELIKO HVALA.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content