NASLOVNICA / Novosti / Potpisan ugovor za 9 pomoćnika u nastavi

Potpisan ugovor za 9 pomoćnika u nastavi

Autor:

01. rujna 2017.

Učenici s teškoćama u razvoju sljedeće će četiri godine imati osiguranu pomoć u nastavi. Uručenjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je pomoćnike u nastavi i za našu školu.

U velikom amfiteatru Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svečanosti potpisivanja i dodjele ugovora nazočili su gradonačelnik Grada Đurđevca gosp. Hrvoje Janči i ravnatelj škole Danijel Domišljanović.

Gradonačelnik Hrvoje Janči, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak te ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčić potpisali su ugovor o provedbi četverogodišnjeg projekta za Grad Đurđevac. Riječ je o projektu vrijednom 2.174.486,40 kuna, a od čega je Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo 2.000.527,00 kuna bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, dok će preostali dio od 173.958,00 kuna osigurati Grad.

Cilj projekta je pružanje potpore učenicima s teškoćama u razvoju u našoj školi te im se putem pomoćnika u nastavi nastoji pružiti neposredna podrška u obavljanju školskih aktivnosti tijekom nastave, učenju, komunikaciji, socijalnoj uključenosti i emocionalnom funkcioniranju.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Odjel za učenike s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content