NASLOVNICA / Novosti / Potpisan ugovor za 9 pomoćnika u nastavi

Potpisan ugovor za 9 pomoćnika u nastavi

Autor:

01. rujna 2017.

Učenici s teškoćama u razvoju sljedeće će četiri godine imati osiguranu pomoć u nastavi. Uručenjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je pomoćnike u nastavi i za našu školu.

U velikom amfiteatru Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svečanosti potpisivanja i dodjele ugovora nazočili su gradonačelnik Grada Đurđevca gosp. Hrvoje Janči i ravnatelj škole Danijel Domišljanović.

Gradonačelnik Hrvoje Janči, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak te ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčić potpisali su ugovor o provedbi četverogodišnjeg projekta za Grad Đurđevac. Riječ je o projektu vrijednom 2.174.486,40 kuna, a od čega je Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo 2.000.527,00 kuna bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, dok će preostali dio od 173.958,00 kuna osigurati Grad.

Cilj projekta je pružanje potpore učenicima s teškoćama u razvoju u našoj školi te im se putem pomoćnika u nastavi nastoji pružiti neposredna podrška u obavljanju školskih aktivnosti tijekom nastave, učenju, komunikaciji, socijalnoj uključenosti i emocionalnom funkcioniranju.

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content