NASLOVNICA / Novosti / Poštenje je najvažnije

Poštenje je najvažnije

Autor: Nikola Vuković

08. studenoga 2010.

Učenici 6.d. razreda pronašli su novčanik u kojem je bio novac i osobni dokumenti i sve predali u Policijsku postaju Đurđevac!

U petak, 5.studenoga 2010.godine nakon nastave učenici 6.d. razreda;  Domagoj Laklija i Antonio Počepan na parkiralištu u središtu Đurđevca pronašli su novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Odmah nakon toga u školu je stigao telefaks s porukom koju je potpisao načelnik Policijske postaje Đurđevac, gospodin Karas. U poruci nas obavještavaju da su navedeni učenici postupili pravilno i svojim poštenjem vratili nađeni novac i dokumente. Pohvaljuju učenike. Budući da se u petak održavala i sjednica Učiteljskog vijeća svi učitelji pohvalili su učenike 6d razreda Antonija Počepana i Domagoja Lakliju. Razrednik 6d razreda je pedagog škole prof.Nikola Vuković. U ponedjeljak 8.studenoga odmah na početku nastave ravnatelj škole gospodin Martin Trepotec i pedagog škole prof. Nikola Vuković razgovarali su s učenicima, pohvalili ih i čestitali im. Kako ne bi sve ostalo na tome učenici su pohvaljeni i putem školskog radija. Također su zajedno s ravnateljem škole i razrednikom sudjelovali u radio emisiji na Radio Đurđevcu. U utorak, 9.studenoga organizirat će se mala svečanost u čast učenika Antonija i Domagoja. Oni su svojim djelom postali primjer svim ostalim učenicima, a i svima starijima. Poštenje je vrijednost koju treba njegovati istaknuo je nekoliko puta pedagog škole. Na svečanosti će pored učenika razredne nastave biti i gradonačelnik gospodin Slavko Gračan, koji će ih nagraditi prigodnim knjigama, te gospodin ravnatelj škole  Martin Trepotec koji će uručiti posebne medalje učenicima kao znak zahvale i priznanja za njihovo djelo.

Dakle, u utorak, 9.studenoga u 13.30 sati ispred škole održat će se svečanost. Fotografije učenika i detalje sa svečanosti stavit će se sutra uz ovu vijest.

Od sada, Domagoj i Antonio će biti spominjani kao primjeri za poštenje pred ostalim učenicima naše škole.

BRAVO ZA POŠTENJE I DOBAR ODGOJ!

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Odjel za učenike s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content