NASLOVNICA / Novosti / Postavljena izložba likovnih radova učenika naše škole u Domu kulture

Postavljena izložba likovnih radova učenika naše škole u Domu kulture

Autor: Zoran Vidakovic

21. lipnja 2014.

Ususret obilježavanju Picokijade 2014. u Domu kulture je, postavljena izložba likovnih radova koje su napravili učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac povodom obilježavanja Dana škole. 

 Izložba je koncipirana od tematski sličnih radova nastalih na dvije radionice. Prvu radionicu održala je đurđevačka slikarica Andreja Živko. Učenici su radili u dvije skupine – jedna skupina slikala je temperama, a druga kombiniranom tehnikom pastel i kolaž.

Drugi dio izložbe dječjih radova nastao je u Starom gradu 27. svibnja 2014. godine na druženju učenika Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju. Voditelj radionice bio je Zoran Vidaković, učenici su radeći u grupnom radu tehnikom kolažni mozaik izradili pijetla, jednog od simbola grada Đurđevca.

Izložbu je moguće pogledati u izlozima Doma kulture (Galerije Centar 2).

Ostale obavijesti

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content