NASLOVNICA / Novosti / Postavljena izložba likovnih radova učenika naše škole u Domu kulture

Postavljena izložba likovnih radova učenika naše škole u Domu kulture

Autor: Zoran Vidakovic

21. lipnja 2014.

Ususret obilježavanju Picokijade 2014. u Domu kulture je, postavljena izložba likovnih radova koje su napravili učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac povodom obilježavanja Dana škole. 

 Izložba je koncipirana od tematski sličnih radova nastalih na dvije radionice. Prvu radionicu održala je đurđevačka slikarica Andreja Živko. Učenici su radili u dvije skupine – jedna skupina slikala je temperama, a druga kombiniranom tehnikom pastel i kolaž.

Drugi dio izložbe dječjih radova nastao je u Starom gradu 27. svibnja 2014. godine na druženju učenika Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju. Voditelj radionice bio je Zoran Vidaković, učenici su radeći u grupnom radu tehnikom kolažni mozaik izradili pijetla, jednog od simbola grada Đurđevca.

Izložbu je moguće pogledati u izlozima Doma kulture (Galerije Centar 2).

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content