NASLOVNICA / Novosti / Postavljena izložba likovnih radova učenika naše škole u Domu kulture

Postavljena izložba likovnih radova učenika naše škole u Domu kulture

Autor: Zoran Vidakovic

21. lipnja 2014.

Ususret obilježavanju Picokijade 2014. u Domu kulture je, postavljena izložba likovnih radova koje su napravili učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac povodom obilježavanja Dana škole. 

 Izložba je koncipirana od tematski sličnih radova nastalih na dvije radionice. Prvu radionicu održala je đurđevačka slikarica Andreja Živko. Učenici su radili u dvije skupine – jedna skupina slikala je temperama, a druga kombiniranom tehnikom pastel i kolaž.

Drugi dio izložbe dječjih radova nastao je u Starom gradu 27. svibnja 2014. godine na druženju učenika Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju. Voditelj radionice bio je Zoran Vidaković, učenici su radeći u grupnom radu tehnikom kolažni mozaik izradili pijetla, jednog od simbola grada Đurđevca.

Izložbu je moguće pogledati u izlozima Doma kulture (Galerije Centar 2).

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content