NASLOVNICA / Novosti / Posjet vatrogasnoj postrojbi

Posjet vatrogasnoj postrojbi

Autor:

25. svibnja 2010.

Povodom mjeseca zaštite od požara, učenici Područne škole Budrovac, sa svojom učiteljicom, 20. svibnja 2010. posjetili su Vatrogasnu postrojbu u Đurđevcu.

Ljubazni su vatrogasci došli po učenike u školu vatrogasnim vozilom i odvezli ih u njihovu postrojbu. Ondje su saznali sve o opasnostima od požara, te naučili kako pravilno gasiti vatru. Mali đaci okušali su se u gašenju vatrogasnim aparatom i brentačom. Još veće zanimanje pokazali su nakon oglašavanja sirene, kada su vatrogasci izveli vježbu, te svojim gostima pokazali svu svoju brzinu i spretnost u gašenju vatre.

Nakon što su razgledali vatrogasne kamione te prostorije u kojima vatrogasci borave kada dežuraju, učenici su na kratkom odmoru počašćeni sokovima. Zadovoljni i puni dojmova zahvalili su se na srdačnom i toplom gostoprimstvu.

Posjet je organizirao Marijan Đukić, roditelj učenice, te mu se ovim putem zahvaljujemo na pruženoj suradnji.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content