NASLOVNICA / Novosti / Posjet vatrogasnoj postrojbi

Posjet vatrogasnoj postrojbi

Autor:

25. svibnja 2010.

Povodom mjeseca zaštite od požara, učenici Područne škole Budrovac, sa svojom učiteljicom, 20. svibnja 2010. posjetili su Vatrogasnu postrojbu u Đurđevcu.

Ljubazni su vatrogasci došli po učenike u školu vatrogasnim vozilom i odvezli ih u njihovu postrojbu. Ondje su saznali sve o opasnostima od požara, te naučili kako pravilno gasiti vatru. Mali đaci okušali su se u gašenju vatrogasnim aparatom i brentačom. Još veće zanimanje pokazali su nakon oglašavanja sirene, kada su vatrogasci izveli vježbu, te svojim gostima pokazali svu svoju brzinu i spretnost u gašenju vatre.

Nakon što su razgledali vatrogasne kamione te prostorije u kojima vatrogasci borave kada dežuraju, učenici su na kratkom odmoru počašćeni sokovima. Zadovoljni i puni dojmova zahvalili su se na srdačnom i toplom gostoprimstvu.

Posjet je organizirao Marijan Đukić, roditelj učenice, te mu se ovim putem zahvaljujemo na pruženoj suradnji.

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content