NASLOVNICA / Novosti / Posjet učenika Osnovne škole Molve Područnoj školi za djecu s teškoćama u razvoju

Posjet učenika Osnovne škole Molve Područnoj školi za djecu s teškoćama u razvoju

Autor:

04. travnja 2013.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, u utorak 2. travnja, našu školu posjetili su učenici Osnovne škole Molve. U pratnji učiteljice Katice Ištvan i dva roditelja, učenici 3. razreda upoznali su način rada naših učenika, polaznika 1., 2., 3. i 4. razreda. 

Nakon kratkog programa koji su nam priredili naši gosti uslijedilo je nekoliko zajedničkih aktivnosti. U želji da se učenici što bolje upoznaju provedene su različite igre putem kojih su učenici naučili ponešto jedni o drugima. Poslije igre zajedničkim trudom domaćina i gostiju izrađeni su ukrasni pijevci koje su naši učenici u znak sjećanja poklonili svojim gostima.

Osmijeh na licu učenika, nova prijateljstva i pozitivni dojmovi obilježili su ovaj susret. Nadamo se da će novostvoreno prijateljstvo potrajati i dalje, te da ćemo uskoro ponoviti druženje u OŠ Molve.

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content