NASLOVNICA / Novosti / Posjet učenika Osnovne škole Molve Područnoj školi za djecu s teškoćama u razvoju

Posjet učenika Osnovne škole Molve Područnoj školi za djecu s teškoćama u razvoju

Autor:

04. travnja 2013.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, u utorak 2. travnja, našu školu posjetili su učenici Osnovne škole Molve. U pratnji učiteljice Katice Ištvan i dva roditelja, učenici 3. razreda upoznali su način rada naših učenika, polaznika 1., 2., 3. i 4. razreda. 

Nakon kratkog programa koji su nam priredili naši gosti uslijedilo je nekoliko zajedničkih aktivnosti. U želji da se učenici što bolje upoznaju provedene su različite igre putem kojih su učenici naučili ponešto jedni o drugima. Poslije igre zajedničkim trudom domaćina i gostiju izrađeni su ukrasni pijevci koje su naši učenici u znak sjećanja poklonili svojim gostima.

Osmijeh na licu učenika, nova prijateljstva i pozitivni dojmovi obilježili su ovaj susret. Nadamo se da će novostvoreno prijateljstvo potrajati i dalje, te da ćemo uskoro ponoviti druženje u OŠ Molve.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content