NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

Autor: Vedran Dautanec

21. listopada 2021.

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina Odjela za učenike s teškoćama zajedno sa svojim učiteljicama Mateom Melnjak i Lidijom Tuba posjetili su školsku knjižnicu.

Posjet knjižnici započeli smo gledanjem videoprezentacije o bontonu u knjižnici, a nastavili čitanjem slikovnice „Mama Mu“ u knjižnici. Slikovnica nam se jako svidjela pa nam je knjižničarka Nataša dopustila da razgledamo knjižnicu i pogledamo kakve sve to knjige ona ima. Pronašli smo najveću knjigu u knjižnici te svi zajedno prolistali i pogledali kakve ona to zanimljivosti krije.

Kako nam se jako svidjelo u knjižnici, učenici 1. i 3. razreda s velikim interesom izradili su pop-up čestitke djece koja čitaju knjige u knjižnici.

Učiteljice Matea Melnjak i Lidija Tuba

Ostale obavijesti

23. lipnja 2022.

Završni ples osmaša OŠ Đurđevac

Učenici osmih razreda posljednji nastavni dan otplesali su ispred škole ples grizlica. Pripremila ih je učiteljica glazbene kulture Kristina Benko […]

09. lipnja 2022.

Rezultati natjecanja u krasnoslovu “Podravina u stihovima”

Danas je održana javna priredba naše škole povodom njegovanja zavičajnog pjesništva u Domu kulture Đurđevac. U finalnom natjecanju u pisanju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content