NASLOVNICA / Novosti / Posjet postolarskoj obrtničkoj radnji

Posjet postolarskoj obrtničkoj radnji

Autor: Nada Petrović

12. veljače 2014.

U petak 7. 02. 2014. učenici 4. d razreda s učiteljicom Nadom Petrović  obišli su postolarsku radnju u gradu. Gospodin Željko Crnjak  predstavio im je svoj mali obrt.

Osim što su upoznali zanimanje postolara, učenici su se posebno zanimali za ovu vrstu gospodarske djelatnosti postavljajući različita  pitanja na koja im je gospodin Željko detaljno odgovarao. Učenici su se zanimali kako se osniva takva obrtnička radnja, gdje i kako nabavlja alat i ostali pribor za rad, kako dolazi do robe i kakve su cijene materijala koje upotrebljava u svom poslu. Zanimalo ih je je li  isplativo obavljati taj posao, kako naplaćuje za urađeni rad te niz drugih pitanja.

Gospodin Željko je s ljubavlju pričao o svom zanimanju  dok su ga učenici slušali s velikim interesom. Zahvaljujemo gospodinu Željku Crnjak na odvojenom vremenu.

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content