NASLOVNICA / Novosti / Posjet postolarskoj obrtničkoj radnji

Posjet postolarskoj obrtničkoj radnji

Autor: Nada Petrović

12. veljače 2014.

U petak 7. 02. 2014. učenici 4. d razreda s učiteljicom Nadom Petrović  obišli su postolarsku radnju u gradu. Gospodin Željko Crnjak  predstavio im je svoj mali obrt.

Osim što su upoznali zanimanje postolara, učenici su se posebno zanimali za ovu vrstu gospodarske djelatnosti postavljajući različita  pitanja na koja im je gospodin Željko detaljno odgovarao. Učenici su se zanimali kako se osniva takva obrtnička radnja, gdje i kako nabavlja alat i ostali pribor za rad, kako dolazi do robe i kakve su cijene materijala koje upotrebljava u svom poslu. Zanimalo ih je je li  isplativo obavljati taj posao, kako naplaćuje za urađeni rad te niz drugih pitanja.

Gospodin Željko je s ljubavlju pričao o svom zanimanju  dok su ga učenici slušali s velikim interesom. Zahvaljujemo gospodinu Željku Crnjak na odvojenom vremenu.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content