NASLOVNICA / Novosti / Posjet malih gosta iz vrtića Maslačak u knjižnici

Posjet malih gosta iz vrtića Maslačak u knjižnici

Autor:

08. studenoga 2010.

U četvrtak su knjižnicu posjetili vrtićevci. U ugodnom druženju  s knjižničarkom naučili su tko i što stanuje u knjižnici, kako se čuvaju i listaju slikovnice. Izrađivali su i straničnike. Razveselila ih je mala lutkarska dužina 3. b razreda i učiteljica Marijana Kralj koji su izveli dvije lutkarske predstave Maca papučarica i Kraljevna i žabac. Svi su dobili male slatke poklone, a domaćinima su tete Duda i Senka poklonile prelijepe dječje radove.

Nakon pročitane priče o bojama, mališani su naučili kako obilježiti gdje su stali s listanjem i čitanjem slikovnice pomoću straničnika. U radionici su oslikavali prema interesu straničnike. Neki su crtali cvijeće, neki crveće, neki knjižničarku, a poneki i prave police s knjigama.

Razveselila ih je mala lutkarska dužina 3. b razreda pod vodstvom učiteljice Marijane Kralj.

Lutkarske predstave Maca papučarica i Kraljevna i žabac mališani su gledali sa velikim zanimanjem. Uživali su u zajedničkom druženju i razmjeni poklona.

 

Hvala svima na ovom lijepom druženju. Izložbu straničnika možete vidjeti u knjižnici.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content