NASLOVNICA / Novosti / Posjet malih gosta iz vrtića Maslačak u knjižnici

Posjet malih gosta iz vrtića Maslačak u knjižnici

Autor:

08. studenoga 2010.

U četvrtak su knjižnicu posjetili vrtićevci. U ugodnom druženju  s knjižničarkom naučili su tko i što stanuje u knjižnici, kako se čuvaju i listaju slikovnice. Izrađivali su i straničnike. Razveselila ih je mala lutkarska dužina 3. b razreda i učiteljica Marijana Kralj koji su izveli dvije lutkarske predstave Maca papučarica i Kraljevna i žabac. Svi su dobili male slatke poklone, a domaćinima su tete Duda i Senka poklonile prelijepe dječje radove.

Nakon pročitane priče o bojama, mališani su naučili kako obilježiti gdje su stali s listanjem i čitanjem slikovnice pomoću straničnika. U radionici su oslikavali prema interesu straničnike. Neki su crtali cvijeće, neki crveće, neki knjižničarku, a poneki i prave police s knjigama.

Razveselila ih je mala lutkarska dužina 3. b razreda pod vodstvom učiteljice Marijane Kralj.

Lutkarske predstave Maca papučarica i Kraljevna i žabac mališani su gledali sa velikim zanimanjem. Uživali su u zajedničkom druženju i razmjeni poklona.

 

Hvala svima na ovom lijepom druženju. Izložbu straničnika možete vidjeti u knjižnici.

Ostale obavijesti

29. ožujka 2023.

Paola Šestak pozvana na državno Natjecanje iz povijesti

Nakon održanih županijskih natjecanja, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je popise pozvanih učenika na državno Natjecanje iz povijesti. Među […]

29. ožujka 2023.

Predstavljanje slikovnice Priča jedne pčelice učitelja Davora Šokeca

Dana 29. ožujka 2023. g. organiziran je književni susret u maloj dvorani s našim učiteljem Davorom Šokecom koji je održao […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content