NASLOVNICA / Novosti / Posjet gradonačelnika Hrvoja Jančija i ravnatelja Danijela Domišljanovića Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Posjet gradonačelnika Hrvoja Jančija i ravnatelja Danijela Domišljanovića Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Autor: Matea Melnjak

11. rujna 2022.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović posjetili su Odjele za učenike s teškoćama u razvoju kako bi im poželjeli uspješan početak nove školske godine te kako bi im uručili prigodne poklone.

Na početku druženja gradonačelnik je pozdravio sve učenike i učiteljice, a posebno mališane koji su ove godine prvi puta sjeli u školske klupe. Učenici su rado sudjelovali u razgovoru s gradonačelnikom te mu postavljali razna pitanja. Posebno su se obradovali pernicama koje će im pomoći u izvršavanju svakodnevnih školskih obaveza, jabukama i četkicama za zube kako bi održali svoje zube zdravima i čistima.

Prilikom druženja gradonačelnik je pitao učenike žele li ići na izlet i kuda na što su učenici odgovorili kako bi voljeli posjetiti MiniPolis i Zoološki vrt u Zagrebu. Gradonačelnik je oduševljeno prihvatio njihovu ideju, te rekao kako će im Grad Đurđevac osigurati prijevoz, sendviče, ručak i ulaznice.

U ime učenika i učiteljica voditeljica Odjela Irena Kožar uputila je zahvalu gradonačelniku, ravnatelju i Gradu Đurđevcu na ovom divnom druženju i velikodušnim poklonima.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2024.

Područne škole sudjeluju u obilježavanju akcije Svibanj- mjesec zaštite od požara

Manifestacija „Svibanj – mjesec zaštite od požara „ nacionalnog je karaktera i provodi se dugi niz godina.Učenici područnih škola Budrovac, […]

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content