NASLOVNICA / Produženi boravak / Posjet Dječjem odjelu Gradske knjižnice Đurđevac

Posjet Dječjem odjelu Gradske knjižnice Đurđevac

Autor:

11. lipnja 2017.

U četvrtak, 8. lipnja 2017. godine, učenici produženog boravka posjetili su Dječji odjel Gradske knjižnice Đurđevac. U knjižnici nas je dočekala uvijek nasmijana i ljubazna knjižničarka Katarina Pavlović. 

Učenici su naučili kako postati član Dječjeg odjela, koliko knjiga mogu posuditi, koliko dugo ih mogu zadržati, kako pronaći knjige u knjižnici i doći do željenih informacija, kako se snaći u knjižnici te kako se trebamo ponašati prilikom posjeta knjižnici. Knjižničarka je učenike provela knjižnicom te ih pozvala na sudjelovanje u radionicama koje će organizirati i provoditi knjižnica tijekom ljetnih praznika.

Učenici su pogledali video-snimku aktivnosti provedenih u ljetu 2014. godine. Puštanjem spomenute snimke knjižničarka je naše učenike motivirala za uključivanje u brojne aktivnosti koje će se provoditi ovog ljeta. Znatiželjni učenici pitali su brojna pitanja na koja je knjižničarka vješto odgovarala. Srdačno smo se zahvalili knjižničarki na ugodnom druženju i vratili se puni dojmova u našu školu. 

Ostale obavijesti

08. lipnja 2021.

Boravkaši u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci

U srijedu, 2. lipnja 2021. godine, učenici produženog boravka posjetili su Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci. Ispred Posjetiteljskog centra dočekao nas […]

27. svibnja 2021.

Zujimo zajedno kroz svemir pa sve do pčelinje košnice

Učenici 2. razreda produženog boravka proveli su zanimljiv tjedan istražujući tajne svemira. Tjedan su započeli motivacijskom pričom „Svemirci gaćoljupci spašavaju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content