NASLOVNICA / Produženi boravak / Posjet Dječjem odjelu Gradske knjižnice Đurđevac

Posjet Dječjem odjelu Gradske knjižnice Đurđevac

Autor:

11. lipnja 2017.

U četvrtak, 8. lipnja 2017. godine, učenici produženog boravka posjetili su Dječji odjel Gradske knjižnice Đurđevac. U knjižnici nas je dočekala uvijek nasmijana i ljubazna knjižničarka Katarina Pavlović. 

Učenici su naučili kako postati član Dječjeg odjela, koliko knjiga mogu posuditi, koliko dugo ih mogu zadržati, kako pronaći knjige u knjižnici i doći do željenih informacija, kako se snaći u knjižnici te kako se trebamo ponašati prilikom posjeta knjižnici. Knjižničarka je učenike provela knjižnicom te ih pozvala na sudjelovanje u radionicama koje će organizirati i provoditi knjižnica tijekom ljetnih praznika.

Učenici su pogledali video-snimku aktivnosti provedenih u ljetu 2014. godine. Puštanjem spomenute snimke knjižničarka je naše učenike motivirala za uključivanje u brojne aktivnosti koje će se provoditi ovog ljeta. Znatiželjni učenici pitali su brojna pitanja na koja je knjižničarka vješto odgovarala. Srdačno smo se zahvalili knjižničarki na ugodnom druženju i vratili se puni dojmova u našu školu. 

Ostale obavijesti

18. studenoga 2022.

„MISLI NA SEBE – ČITAJ!“  – 2. i 4.c produženog boravka

Učenici produženog boravka zajedno sa svojom učiteljicom tijekom Mjeseca hrvatske knjige provodili su aktivnost „Stopić – čitamo!“. U toj aktivnosti […]

27. listopada 2022.

Dobro došla jeseni! – 3. i 4. razred produženog boravka

Dobrodošlicu jeseni,  poželjeli su učenici produženog boravka 3. i 4. razreda. Čarobna i bogata jesen inspiracija je mnogim dječjim radovima. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content