NASLOVNICA / Produženi boravak / Posjet Dječjem odjelu Gradske knjižnice Đurđevac

Posjet Dječjem odjelu Gradske knjižnice Đurđevac

Autor:

11. lipnja 2017.

U četvrtak, 8. lipnja 2017. godine, učenici produženog boravka posjetili su Dječji odjel Gradske knjižnice Đurđevac. U knjižnici nas je dočekala uvijek nasmijana i ljubazna knjižničarka Katarina Pavlović. 

Učenici su naučili kako postati član Dječjeg odjela, koliko knjiga mogu posuditi, koliko dugo ih mogu zadržati, kako pronaći knjige u knjižnici i doći do željenih informacija, kako se snaći u knjižnici te kako se trebamo ponašati prilikom posjeta knjižnici. Knjižničarka je učenike provela knjižnicom te ih pozvala na sudjelovanje u radionicama koje će organizirati i provoditi knjižnica tijekom ljetnih praznika.

Učenici su pogledali video-snimku aktivnosti provedenih u ljetu 2014. godine. Puštanjem spomenute snimke knjižničarka je naše učenike motivirala za uključivanje u brojne aktivnosti koje će se provoditi ovog ljeta. Znatiželjni učenici pitali su brojna pitanja na koja je knjižničarka vješto odgovarala. Srdačno smo se zahvalili knjižničarki na ugodnom druženju i vratili se puni dojmova u našu školu. 

Ostale obavijesti

12. studenoga 2021.

Prvašići kao kreativci, graditelji i izumitelji

Prvašići su u listopadu s učiteljicom Marinom nastavili ostvarivati svoje kreativne ideje na određene zadatke. Učenici su se u svoje […]

10. studenoga 2021.

Listopad u 3. i 4. razredima produženog boravka

U listopadu je grupa učenika 3. i 4. razreda produženog boravka uživala u mnogim zajedničkim aktivnostima. Osim igara koje su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content