NASLOVNICA / Produženi boravak / Ponovno zajedno

Ponovno zajedno

Autor:

17. rujna 2017.

Početkom školske 2017./2018. godine Vesela družba produženog boravka započela je sa svojim radom i druženjem. Učenici su radosno pozdravili svoje stare prijatelje i upoznali nove članove naše družbe. Ove školske godine u program produženog boravka mogu se uključiti učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda naše škole. Učenici koji privremeno ne mogu polaziti produženi boravak, priključit će se našoj grupi po završetku obnove Dječjeg vrtića Maslačak. 

Pozivamo sve zainteresirane roditelje koji žele uključiti svoje dijete u program produženog boravka da se jave na telefon ili mail škole. Roditeljima čije dijete polazi produženi boravak zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i veselimo se zajedničkoj suradnji. 

Učenici ne skrivaju sreću i veselje što se ponovno druže sa svojim prijateljima iz produženog boravka. Zajedno pišu domaće zadaće, međusobno pomažu jedni drugima i uče kroz igru. 

Učenici su jedni drugima poželjeli puno uspjeha u radu, pregršt znanja, mnoštvo prijateljstva i veselih trenutaka u novoj školskoj godini. 

Ostale obavijesti

06. ožujka 2023.

Zima u produženom boravku – 3. i 4. razredi

Dugu i uspavanu zimu, učenici produženog boravka, proveli su u igri, kreativnom radu, smijehu i zabavi. Šetnje ulicama grada potaknule […]

24. prosinca 2022.

Božić dolazi – 3. i 4. razredi produženog boravka

Božićna je čarolija već punih mjesec dana zavladala učionicom produženog boravka. Vrata učionice učenici su ukrasili božićnim vijencem, a pano […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content