NASLOVNICA / Produženi boravak / Ponovno zajedno

Ponovno zajedno

Autor:

17. rujna 2017.

Početkom školske 2017./2018. godine Vesela družba produženog boravka započela je sa svojim radom i druženjem. Učenici su radosno pozdravili svoje stare prijatelje i upoznali nove članove naše družbe. Ove školske godine u program produženog boravka mogu se uključiti učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda naše škole. Učenici koji privremeno ne mogu polaziti produženi boravak, priključit će se našoj grupi po završetku obnove Dječjeg vrtića Maslačak. 

Pozivamo sve zainteresirane roditelje koji žele uključiti svoje dijete u program produženog boravka da se jave na telefon ili mail škole. Roditeljima čije dijete polazi produženi boravak zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i veselimo se zajedničkoj suradnji. 

Učenici ne skrivaju sreću i veselje što se ponovno druže sa svojim prijateljima iz produženog boravka. Zajedno pišu domaće zadaće, međusobno pomažu jedni drugima i uče kroz igru. 

Učenici su jedni drugima poželjeli puno uspjeha u radu, pregršt znanja, mnoštvo prijateljstva i veselih trenutaka u novoj školskoj godini. 

Ostale obavijesti

18. studenoga 2022.

„MISLI NA SEBE – ČITAJ!“  – 2. i 4.c produženog boravka

Učenici produženog boravka zajedno sa svojom učiteljicom tijekom Mjeseca hrvatske knjige provodili su aktivnost „Stopić – čitamo!“. U toj aktivnosti […]

27. listopada 2022.

Dobro došla jeseni! – 3. i 4. razred produženog boravka

Dobrodošlicu jeseni,  poželjeli su učenici produženog boravka 3. i 4. razreda. Čarobna i bogata jesen inspiracija je mnogim dječjim radovima. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content