NASLOVNICA / Novosti / Polivalentne strunjače - vesela tjelovježba!

Polivalentne strunjače – vesela tjelovježba!

Autor:

24. veljače 2017.

Ovaj tjedan u našu školu stigle su dugo očekivane polivalentne strunjače. Izrazito nas veseli mnoštvo mogućnosti koje nam pruža kombinatorika 12 geometrijskih elemenata u svrhu razvoja motoričkih sposobnosti te postignuća učenika.

Polivalentne strunjače su sastavljene od 12 elemenata koji se mogu kombinirati u različite oblike. Specifičnost ovih strunjača je integrirana čičak traka preko koje se elementi vežu jedan za drugog te tako čine različite oblike koji postaju veselo i motivacijsko sredstvo u savladavanju različitih motoričkih zadataka. Ove strunjače uspješno nadopunjuju postojeća nastavna sredstva i pomagala u našoj sportskoj dvorani te je neupitno poboljšanje uvjeta za rad. Škola je ovu sportsku opremu osigurala za potrebe poboljšanja uvjeta rada svim učenicima škole u redovnom programu tjelesne i zdravstvene kulture te polaznicima u produženom boravku.

Ostale obavijesti

29. rujna 2022.

NAJAVA: Obilježavanje Dječjeg tjedna

Idućeg tjedna u našoj školi raznim aktivnostima obilježavamo dječji tjedan. OBILJEŽAVANJE DJEČJEG TJEDNA Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i […]

29. rujna 2022.

Jednodnevni izlet učenika četvrtih razreda u Zagreb

Učenici 4.a, b i c razreda  sa svojim učiteljicama V. Šijak, A. Jančijev i B. Bionda Jakubovskaja 27. rujna 2022. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content