NASLOVNICA / Novosti / Polaznici "male škole" posjetili "veliku školu"

Polaznici “male škole” posjetili “veliku školu”

Autor: Nikola Vuković

08. veljače 2017.

U pratnji roditelja djeca – polaznici "male škole" došli su u školu. Roditelji i tete odgojiteljice dopratili su djecu u učionicu gdje su ih dočekali stručni suradnici škole.

Djeca su upoznala školske prostore, stručne suradnike, rad u jednoj učionici. Družili su se sa stručnim suradnicima i međusobno se informirali o radu u "maloj školi" i što ih očekuje u "velikoj školi". Djeca su pokazala izuzetnu motiviranost za polazak u školu, vesele se druženju s prijateljima i školskim aktivnostima. Rješavali su listić i crtali na zadanu temu.

Ovim dolaskom djece u školu završio je prvi susret budućih učenika sa stručnim suradnicima. Uskoro će djeca opet posjetiti školu i upoznati neke od učitelja, a dio vremena provest će u organiziranim aktivnostima u sportskoj dvorani.

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content