NASLOVNICA / Novosti / Polaznici "male škole" posjetili "veliku školu"

Polaznici “male škole” posjetili “veliku školu”

Autor: Nikola Vuković

08. veljače 2017.

U pratnji roditelja djeca – polaznici "male škole" došli su u školu. Roditelji i tete odgojiteljice dopratili su djecu u učionicu gdje su ih dočekali stručni suradnici škole.

Djeca su upoznala školske prostore, stručne suradnike, rad u jednoj učionici. Družili su se sa stručnim suradnicima i međusobno se informirali o radu u "maloj školi" i što ih očekuje u "velikoj školi". Djeca su pokazala izuzetnu motiviranost za polazak u školu, vesele se druženju s prijateljima i školskim aktivnostima. Rješavali su listić i crtali na zadanu temu.

Ovim dolaskom djece u školu završio je prvi susret budućih učenika sa stručnim suradnicima. Uskoro će djeca opet posjetiti školu i upoznati neke od učitelja, a dio vremena provest će u organiziranim aktivnostima u sportskoj dvorani.

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content