NASLOVNICA / Novosti / PODRUČNE ŠKOLE U PEKARI I MLJEKARI

PODRUČNE ŠKOLE U PEKARI I MLJEKARI

Autor:

02. listopada 2009.

Učenici područnih škola Budrovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljima 30. rujna 2009. posjetile pekaru i mljekaru NatureAgro u Đurđevcu povodom Dana mlijeka i skorašnjeg Dana kruha.

U pekari i mljekari su učili o tome kako se peče kruh i pecivo, kako se prerađuje mlijeko, upoznali su zanimanja pekara i mljekara te govorili o važnosti zdrave prehrane za pravilan rast i razvoj učenika.

Učenike i učitelje su dočekali i održali im zanimljivo i poučno predavanje, tehnologinje gospođa Nada Obradović i gospođa Vesna Novaković. Nakon pouke, svoje su male goste počastile najzdravijim obrokom: mlijekom, jogurtom i raznim vrstama peciva.

Učenici su nastavu nastavili na željezničkom i autobusnom kolodvoru gdje su im o prometu i prometnoj kulturi govorili dežurni prometnik i gospodin Jakupec.

Nakon vrlo poučnog nastavnog dana, zahvalni svojim domaćinima i vrlo zadovoljni,učenici su se autobusom vratili svojim kućama.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2023.

STEAM Escape Room u sedmim razredima

U utorak, 5. prosinca 2023., učenike 7.a, 7.b, 7.c i 7.d razreda posjetile su predstavnice Escape Rooma iz Osijeka. Učenici su sudjelovali na […]

06. prosinca 2023.

Sveti Nikola posjetio Odjel za učenike s teškoćama u razvoju

Dana 6.12.2023. godine, Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su Sveti Nikola i Krampus, pomagači Svetog Nikole iz […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content