NASLOVNICA / Novosti / PODRUČNE ŠKOLE U PEKARI I MLJEKARI

PODRUČNE ŠKOLE U PEKARI I MLJEKARI

Autor:

02. listopada 2009.

Učenici područnih škola Budrovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljima 30. rujna 2009. posjetile pekaru i mljekaru NatureAgro u Đurđevcu povodom Dana mlijeka i skorašnjeg Dana kruha.

U pekari i mljekari su učili o tome kako se peče kruh i pecivo, kako se prerađuje mlijeko, upoznali su zanimanja pekara i mljekara te govorili o važnosti zdrave prehrane za pravilan rast i razvoj učenika.

Učenike i učitelje su dočekali i održali im zanimljivo i poučno predavanje, tehnologinje gospođa Nada Obradović i gospođa Vesna Novaković. Nakon pouke, svoje su male goste počastile najzdravijim obrokom: mlijekom, jogurtom i raznim vrstama peciva.

Učenici su nastavu nastavili na željezničkom i autobusnom kolodvoru gdje su im o prometu i prometnoj kulturi govorili dežurni prometnik i gospodin Jakupec.

Nakon vrlo poučnog nastavnog dana, zahvalni svojim domaćinima i vrlo zadovoljni,učenici su se autobusom vratili svojim kućama.

Ostale obavijesti

15. lipnja 2021.

Učenici 3. b na završnoj izvanučioničnoj nastavi

Učenici 3. b razreda sa svojom učiteljicom Nadom Petrović i pomagačicom u nastavi Ana- Marijom Markač Brgles, 15. 06. 2021. […]

15. lipnja 2021.

Ples osmaša za kraj školske godine

U četvrtak 17. 6. 2021. u 16:30 sati naši će osmaši zajedno zaplesati za kraj školske godine i osnovnoškolskog obrazovanja. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content