NASLOVNICA / Novosti / PODRUČNE ŠKOLE U PEKARI I MLJEKARI

PODRUČNE ŠKOLE U PEKARI I MLJEKARI

Autor:

02. listopada 2009.

Učenici područnih škola Budrovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljima 30. rujna 2009. posjetile pekaru i mljekaru NatureAgro u Đurđevcu povodom Dana mlijeka i skorašnjeg Dana kruha.

U pekari i mljekari su učili o tome kako se peče kruh i pecivo, kako se prerađuje mlijeko, upoznali su zanimanja pekara i mljekara te govorili o važnosti zdrave prehrane za pravilan rast i razvoj učenika.

Učenike i učitelje su dočekali i održali im zanimljivo i poučno predavanje, tehnologinje gospođa Nada Obradović i gospođa Vesna Novaković. Nakon pouke, svoje su male goste počastile najzdravijim obrokom: mlijekom, jogurtom i raznim vrstama peciva.

Učenici su nastavu nastavili na željezničkom i autobusnom kolodvoru gdje su im o prometu i prometnoj kulturi govorili dežurni prometnik i gospodin Jakupec.

Nakon vrlo poučnog nastavnog dana, zahvalni svojim domaćinima i vrlo zadovoljni,učenici su se autobusom vratili svojim kućama.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content