NASLOVNICA / Novosti / Područne škole u Hrvatskom zagorju

Područne škole u Hrvatskom zagorju

Autor:

06. lipnja 2013.

Učenici i učiteljice Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su 5. lipnja 2013., cjelodnevnom terenskom nastavom posjetili Hrvatsko zagorje.

U želji da nauče što su to kulturno-povijesni spomenici i upoznaju dio hrvatske bogate povijesti, posjetili su utvrdu Veliki Tabor i Trakošćan, jedan od najljepših hrvatskih dvoraca koji se nalaze u Hrvatskom zagorju.

Učenici su s velikim interesom razgledali dvorce – muzeje i uživali u ljepotama ovih poznatih izletišta. Poslije odmora i ručka, posjetili su i svetište Majke Božje Bistričke, jedno od najpopularnijih i najposjećenijih marijanskih svetišta u Hrvatskoj.

Uživajući u zelenim brežuljcima Zagorja, uz pjesmu i osmijeh na licima, učenicima je brzo prošao dan te su se sretni vratili svojim kućama.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content