NASLOVNICA / Novosti / Područne škole u Hrvatskom zagorju

Područne škole u Hrvatskom zagorju

Autor:

06. lipnja 2013.

Učenici i učiteljice Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su 5. lipnja 2013., cjelodnevnom terenskom nastavom posjetili Hrvatsko zagorje.

U želji da nauče što su to kulturno-povijesni spomenici i upoznaju dio hrvatske bogate povijesti, posjetili su utvrdu Veliki Tabor i Trakošćan, jedan od najljepših hrvatskih dvoraca koji se nalaze u Hrvatskom zagorju.

Učenici su s velikim interesom razgledali dvorce – muzeje i uživali u ljepotama ovih poznatih izletišta. Poslije odmora i ručka, posjetili su i svetište Majke Božje Bistričke, jedno od najpopularnijih i najposjećenijih marijanskih svetišta u Hrvatskoj.

Uživajući u zelenim brežuljcima Zagorja, uz pjesmu i osmijeh na licima, učenicima je brzo prošao dan te su se sretni vratili svojim kućama.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content