NASLOVNICA / Novosti / Područne škole i roditeljski sastanci

Područne škole i roditeljski sastanci

Autor:

06. ožujka 2013.

Za roditelje učenika Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena održan je 27. veljače 2013. roditeljski sastanak u Područnoj školi Čepelovac na temu ,,Poticanje kreativnosti kod djece″.

Predavanje su pripremile učiteljice Nada Petrović i Olga Lazar te roditeljima govorile o tome što je to kreativnost, o osobinama kreativnih osoba, odnosu kreativnosti i inteligencije te svoje predavanje povezale s potrebom za kreativnošću učenika kroz sve nastavne predmete.

Kako biti kreativnog mišljenja te gdje i kako kreativnost može koristiti u usvajanju nastavnih sadržaja, roditelji su doznali kroz radionicu gdje su se okušali u kreativnom radu u nastavi hrvatskog jezika, matematike te prirode i društva.  

Tijekom školske godine, 4. prosinca u Područnoj školi Budrovac, održan je još jedan zajednički roditeljski sastanak gdje su roditelji sa svojom djecom sudjelovali predavanju vezanom uz zdravstveni odgoj učenika. Učiteljice su, u dogovoru sa školskom liječnicom, pozvale višu medicinsku sestru Sanju Zbodulju, koja je govorila o zdravoj prehrani školske djece, higijeni jela, važnosti pijenja vode te o skrivenim kalorijama želeći istaknuti potrebu zdrave i raznolike prehrane za pravilan rast i razvoj učenika.

Ovakvi zajednički roditeljski sastanci u područnim školama, gdje se s roditeljima, ali i s učenicima, obrađuju teme iz odgojnih i obrazovnih područja, održavaju se redovito svake godine.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content