NASLOVNICA / Novosti / Počinje nastava u školskoj 2018./19.godini

Počinje nastava u školskoj 2018./19.godini

Autor: Nikola Vuković

02. rujna 2018.

U ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine počinje nova nastavna godina za 683 učenika naše škole.

Učenici od drugog do osmog razreda u matičnoj školi kao i svi učenici područnih škola te odjela za učenike s teškoćama dolaze na nastavu u 8.00 sati.

Učenici prvog razreda matične škole zajedno sa svojim roditeljima dolaze u školu u 11.00 sati.

Prvi dan nastave učenici ( prvog, petog i 2.a razreda) će upoznati svoje nove razrednike, a svi učenici će dobiti raspored sati kao i imena učitelja koji će im ove nastavne godine predavati.

Dragi učenici, želimo Vam sretan povratak u školske klupe, puno motivacije i znatiželje u radu i učenju te da vrijeme provedeno u školi iskoristite za učenje, druženje i stvaranje novih prijateljstava.

Poštovani roditelji, obiteljski dom je prvo i pravo mjesto za odgoj Vaše djece, dolaskom Vaše djece u školi učitelji i stručni suradnici postaju partneri za zajednički rad na odgoju i obrazovanju učenika i za njihovo pripremanje za život. Samo zajedničkim radom, stalnom komunikacijom i pravovremenim akcijama možemo osigurati Vašoj djeci, a našim učenicima kvalitetno obrazovanje. Vjerujemo da će naša suradnja imati zajednički cilj, a to je dobrobit Vašeg djeteta.

U tijeku su radovi na obnovi škole koji imaju za cilj stvaranje kvalitetnog školskog ozračja u kojem će učenici i učitelji zajedno stvarati nova znanja. U školi smo napravili maksimum što se tiće pripreme nastavnog plana i programa, rasporeda sati i organizacije nastavnog rada, a sve poteškoće rješavat ćemo u hodu. Od ove školske godine započinjemo s jednosmjenskom nastavom. Dakle, od utorka, 4. rujna svi učenici dolaze na nastavu u 8.00 sati.

Sretan početak nove nastavne godine.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content