NASLOVNICA / Novosti / Početak rada produženog boravka u školskoj godini 2019./2020.

Početak rada produženog boravka u školskoj godini 2019./2020.

Autor: Monika Rupčić

20. rujna 2019.

Produženi boravak u našoj je Školi započeo sa radom 16. rujna 2019. godine. Veliki interes i potrebu za organiziranjem poslijepodnevnog boravka učenika u prostorijama Škole i ove godine pokazalo je mnoštvo roditelja učenika nižih razreda. 

Stoga je Škola u dogovoru s Gradom organizirala rad u dvije skupine učenika koje zajedno broje preko četrdeset polaznika. Učenici su raspoređeni u dvije skupine, a svaka skupina sastoji se od više razrednih odjela i u svakoj s učenicima radi stručna osoba, učiteljica razredne nastave.

Boravak i rad prema takvom obliku organiziran je u razdoblju od 11:35 do 17:00 sati. Zajedničkim aktivnostima učenici izgrađuju pozitivne i prijateljske odnose te uz pomoć učiteljica pišu zadaće i ponavljaju nastavne sadržaje. Osim toga sudjeluju u raznim likovnim, kulturnim, matematičkim i raznim drugim aktivnostima koje osmišljavaju učiteljice.

Veselimo se još jednoj godini rada, igre i smijeha!

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content