NASLOVNICA / Novosti / Početak rada produženog boravka u školskoj godini 2019./2020.

Početak rada produženog boravka u školskoj godini 2019./2020.

Autor:

20. rujna 2019.

Produženi boravak u našoj je Školi započeo sa radom 16. rujna 2019. godine. Veliki interes i potrebu za organiziranjem poslijepodnevnog boravka učenika u prostorijama Škole i ove godine pokazalo je mnoštvo roditelja učenika nižih razreda. 

Stoga je Škola u dogovoru s Gradom organizirala rad u dvije skupine učenika koje zajedno broje preko četrdeset polaznika. Učenici su raspoređeni u dvije skupine, a svaka skupina sastoji se od više razrednih odjela i u svakoj s učenicima radi stručna osoba, učiteljica razredne nastave.

Boravak i rad prema takvom obliku organiziran je u razdoblju od 11:35 do 17:00 sati. Zajedničkim aktivnostima učenici izgrađuju pozitivne i prijateljske odnose te uz pomoć učiteljica pišu zadaće i ponavljaju nastavne sadržaje. Osim toga sudjeluju u raznim likovnim, kulturnim, matematičkim i raznim drugim aktivnostima koje osmišljavaju učiteljice.

Veselimo se još jednoj godini rada, igre i smijeha!

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content