NASLOVNICA / Novosti / Početak nastave u novoj školskoj godini 2021./2022.

Početak nastave u novoj školskoj godini 2021./2022.

Autor: Danijel Domišljanović

03. rujna 2021.

Poštovani roditelji i učenici,

u nastavku ove obavijesti te u priloženim dokumentima možete pročitati najnovije informacije vezane uz početak nastavne godine u našoj školi. Nastavna godina počinje u ponedjeljak 6. rujna 2021. prema rasporedu rada koji se nalazi u privitku ove objave. Nastava će se u našoj Školi organizirati u dvije smjene i to u jutarnjoj za učenike razredne nastave te popodnevnoj za učenike predmetne nastave. Smjene se neće rotirati, a organizacija produženog boravka planira se prema broju zainteresiranih učenika i sukladno svim epidemiološkim preporukama. U privitku ove obavijesti dostavljamo Vam i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Vas molimo da ih pročitate. Naša škola će uzeti u obzir sve preporuke te će se nastava prilagoditi svim zahtjevima medicinske struke, a ovisno o epidemiološkom stanju svoj rad ćemo prilagoditi novim preporukama. Sama organizacija rada u našoj ustanovi detaljno je poznata učiteljima koji će sve potrebite informacije proslijediti učenicima prvog dana nastave, a iste Vam također objavljujemo u privitku ove obavijesti.

S obzirom na još uvijek prisutne pandemijske uvjete rada, nadamo se da ćemo i ovu školsku godinu uspješno realizirati za dobrobit naših učenika, a i Vas roditelja/skrbnika. Veselimo se suradnji u novoj školskoj godini te Vas pozivamo da se aktivno uključite u sve naše aktivnosti i time podržite svoju djecu i njihove učitelje.

ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.

Ostale obavijesti

11. lipnja 2024.

Jastrebica Su

Učenici 2. c razreda su danas upoznali novu stanarku Đurđevca. Posjetila ih je jastrebica Su koja posljednja dva mjeseca živi […]

10. lipnja 2024.

Terenska nastava učenika 6. razreda

U ponedjeljak, 10. lipnja 2024. iz Đurđevca su u 8 sati u jutro krenuli svi šesti razredi naše škole na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content